Skip to content

Blog

előszoba berendezése
Rendszerezés

Előszoba berendezése: 7 tipp, hogy öröm legyen hazaérni

Az előszoba berendezése az, ami elsőként a szemünk elé tárul hazaérkezéskor. Az első benyomás pedig megalapozhatja a kedvünket. Éppen emiatt fontos, hogy rendezetten tartsuk ezt a teret, és jó első benyomást tegyen saját magunk és a vendégeink számára. A következő 7 tipp segítségével te is képes lehetsz fenntartani a rendszert az előszobában!

Tovább olvasom »
vizuális zaj
Rendszerezés

Így hat rád a rendetlenség! – 5 tipp a vizuális zaj ellen

Úgy érzed nem elég pihentető az otthonlét? Megállás nélkül pakolászol, mégsem érzed elég rendezettnek az otthonod? Lehetséges, hogy a vizuális zaj okozza ezt veled! Tarts velem, hogyha magadra ismertél ezekben a kérdésekben, mert most megmutatom hogyan érheted el, hogy az otthonod igazi stresszmentes környezetté váljon!

Tovább olvasom »
eco bin
Fürdőszoba rendszerezés

Bemutatkozik az új Eco Bin termékcsalád!

Az iDesign legújabb termékcsaládja, az Eco Bin megérkezett a Kívül Belül Boldogság webáruházába! A praktikus tárolástechnikai eszközök mindegyike a fenntarthatóság jegyében született meg, hiszen újrahasznosított anyagokból lettek megalkotva.

Tovább olvasom »
sport ruhák mosása
Gardrób rendszerezés

Sport ruhák mosása és tárolása szakszerűen

A sport ruhák mosása nem egy elhanyagolható kérdés, hiszen különleges anyagösszetételük miatt más szabályok vonatkoznak rájuk, mint az átlagos ruhaneműkre. Tarts velem, ha szeretnéd megőrizni a sport ruháid minőségét hosszú távon! Bónuszként hoztam pár ötletet a tárolásukhoz is!

Tovább olvasom »
home office kialakítása
Iroda rendszerezés

Hatékony home office kialakítása

A home office kialakítása sokak életében aktuális téma, hiszen egyre több cég ad lehetőséget dolgozóinak az otthoni munkavégzésre. De a vállalkozók feladatai is sokszor elvégezhetőek otthonról, ahogyan a digitális oktatás is otthoni tanulást követel meg. Akik több időt töltenek otthoni munkavégzéssel, elengedhetetlen, hogy megteremtsék maguk körül a harmonikus munkakörnyezetet, ahol hatékonyan végezhetik feladataikat.

Tovább olvasom »

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ügyfélszolgálat: +36 70 394 3221
Bemutatóterem: 1068 Budapest Szófia u. 18.
(Hétfő 10-18 ó)
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket facebookon

Kívül Belül Boldogság © 2021 | Minden jog fenntartva | NAIH-130710/2017. | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi tájékoztató

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz