30 napos háztartásvezetés kihívás: Készüljünk fel egy együtt csodálatos nyárra!

Háztartásvezetés kihívás a háztartás és otthon rendszerezéséért
hirdetés

Készen állsz arra, hogy kezedbe vedd az irányítást az otthonod felett,  eltüntesd a rendetlenséget, és tisztává varázsold otthonodat? Üdv a 30 napos háztartásvezetés kihívásban! A kihívás célja, hogy segítsen motivációt adni az otthonodban félig elmaradozott kisebb projektek befejezésére, rendet és nyugalmat hozva az életedbe. Mindössze 10-15 percnyi napi erőfeszítéssel, apró lépésekkel átalakítjuk otthonunkat, és felkészülünk a közelgő nyárra. Gyerünk, egyesítsük erőinket, és tegyük otthonunkat a béke és a kikapcsolódás szentélyévé!

0. nap: A kihívás indítása

Ma kezdődik az utazásod egy tiszta és rendezett otthon felé. Az otthonszervezés első lépése mindig a döntés meghozatala. Hajlandó vagyok időt és energiát arra szentelni, hogy felfrissítsem otthonomat, és aktualizáljam, hogy könnyebben elérjem a céljaimat. Hajlandó vagyok megválni a számomra már nem fontos tárgyaktól, és helyet adni azoknak, amik boldogságot adnak, amiket használok, és megkönnyítik az életemet! megadása érdekében az első videónk elvezeti Önt a bejárati nyílások rendbetételéhez.

A kihívás hátralévő napjaiban minden nap kapsz egy videót, amely egy kis, apró, kezelhető projektre összpontosít az otthonodban. A szekrény rendszerezésétől a digitális fájlok zsúfoltságáig minden feladat hozzájárul élettered általános rendezettségéhez és nyugalmához.

 

Miért csatlakozz a kihíváshoz?

Motiváció: A kihívás napi motivációt nyújt ahhoz, hogy otthonod tisztább és rendezettebb térré változzon. Az apró feladatok lehetővé teszik, hogy ne érezd magad túlterheltnek, így könnyebben elköteleződhetsz. 

  • Szokások megteremtése: Ugyan nem 21 nap egy szokás megteremtése, de a 30 nap lehetőséget biztosít arra, hogy megéld, képes vagy arra a napi 10-15 percre, hogy az otthonodat szinten tudd tartani, hogy elvégezz apró, és belátható feladatokat. A kihívásban való részvétellel rendszeres időt szánsz majd a takarításra, minden napi rendrakásra. Ezzel pedig remélhetőleg olyan rutint alakítunk ki, amely túlmutat a 30 napos időszakon.
  • Személyes jólét: Ha naponta csak néhány percet szánsz az otthonodra, saját otthoni feltöltődésedbe fektetsz be. A rendezett környezet csökkentheti a stresszt, javíthatja a relaxációs képességet és elősegítheti a pozitív gondolkodásmódot.
  • Támogatás – együtt könnyebb: A kihíváshoz való csatlakozás megnyitja az ajtót a hasonló gondolkodású egyének támogató közössége előtt, akik egy tisztább, rendszerezettebb otthon megteremtésére is törekszenek. 

Készen állsz?

Készen állsz a 30 napos háztartásvezetés kihívásra? Mindössze 10-15 percnyi napi erőfeszítéssel átalakíthatod életteredet, pihentetőbb légkört teremthetsz magadnak és családod számára, és felkészülhetsz egy fantasztikus nyárra. 

Csatlakozz a kihíváshoz! A kihívás legelőször TikTokon jelenik meg minden nap, és utána osztom át  más közösségi média platformokra, például a Facebookra, az Instagramra, a YouTube-ra vagy a Pinteresten. Tegyük otthonunkat a béke szentélyévé és belső nyugalmunk tükörképévé. Együtt meg tudjuk csinálni!

Irány az első napi kihíváshoz!

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz