5 karácsonyi ajándék ötlet az egész családnak

Karácsonyi ajándékötletek az egész család számára
hirdetés

Bár november elején azt hinnénk, hogy messze még a karácsony, az a tapasztalat, hogy minden évben az utolsó pillanatokra is marad még elmaradt ajándék beszerzés. Először elkezdjük írni a listát, hogy kiket szeretnénk megajándékozni, aztán jön az ötletelés, de minden évben van olyan, akinek a “fogalmam sincs” kerülhetne a neve mellé.  Hogy idén kicsit könnyebb legyen a dolgod, megpróbálunk segíteni, hogy tudj “nagyban” gondolkodni és több legyet ütni egy csapásra. Szerencsére már sok weboldal is segítséget nyújt a tökéletes ajándék kiválasztásában, de könnyű elveszni a számtalan lehetőség közt. Az alábbi néhány ötlettel idén biztos sikert aratsz akár egy egész családnál is, hiszen igyekszünk hasznos ajándékokat szeretne karácsonyra.

Gyertek karácsonyi élményfotózásra Hegedüs Szonja fotós vár titeket a Kívül Belül Boldogság stúdióban!

Ajándékok azoknak, akik szeretnek játszani

Sok családban ahogy a gyerekek nőnek, egyre ritkul azon alkalmak száma, amikor mindenki egyszerre van otthon és lehetőség nyílik közös minőségi időt eltölteni. Egy jól megválasztott társasjáték egész estés szórakozást nyújthat akár 6-8 embernek is, ár-érték arányban szuper választással szerezhetsz emlékezetes pillanatokat. A választást sokszor már a gyártók is segítik rövid ismertető videókkal a játékokról, de vannak már külön erre szakosodott tartalomgyártók, akik tesztelik és véleményezik nekünk a játékokat.

 

Saját kezűleg készített ajándékok

Vannak, akik nagyon kreatívan állnak az ajándékozáshoz és saját kezűleg szeretik készíteni a meglepetést. Ilyenkor is könnyen szabható személyre a kedvesség, névvel ellátott tárggyal, vagy ha tudod mit szeret az illető, (pl. étel, sport, divat terén) annak a szimbólumaival ellátott dolgokkal. Ha emellett döntünk de nincs meg a végleges ötlet, számos youtube videó, Pinterest poszt mutat változatos lehetőségeket. Emellett érdemes bemenni egy kreatív hobby boltba is nézelődni, ihletet meríteni, de a karácsonyi vásár is mindig jó lehetőség erre.

Anyukádnak is keresel ajándékot? Íme 50 ajándékötlet nőknek!

Apukádnak is keresel ajándékot? Íme 50 ajándékötlet férfiaknak

 

Ajándékok olyanoknak, akik az élményeket gyűjtik

Az évek múlásával én egyre szívesebben ajándékozom élményt tárgyak helyett és nagyon örülök, amikor valaki hasonlóan gondol rám. Ebben az esetben a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Nők és férfiak részére is gondolkodhatunk tanfolyamokban, sport élményekben vagy akár kreatív workshopokban. Picit nagyobb ráfordítással tökéletes ajándék lehet például egy közös kisebb utazás, wellness hétvége ahol a szülők és a gyerekek is jól érzik magukat. Ezek kiválasztásához sok oldalon már kuponokat is találtok, érdemes több helyen is nézelődni a legjobb ajánlatért.  

 

Ajándék, ami segít megörökíteni a közös élményt

Egy idő után a családoknál eljön a pillanat, hogy csak kéne néhány szép, szerethető kép amin mindenki szerepel, hogy ezeket később felhasználjuk a social media felületeken vagy nyomtathassunk párat belőle a nagyszülőknek. Minden igyekezetünk ellenére mikor Szenteste igyekszünk minden pillanatot 20-30 fotóval megörökíteni a nap végén a fotós – legtöbbször apa vagy anya – egy képen sem szerepel, de legalábbis nem biztos hogy úgy, ahogy igazából szeretne. Így egy családi fotózás, egy karácsonyi élményfotózás lehetőséget arra, hogy mindenki a legjobb formáját adja miközben jól is érzi magát. A nagyszülők pedig garantáltan imádni fogják a végeredményt.

Gyertek karácsonyi élményfotózásra Hegedüs Szonja fotós vár titeket a Kívül Belül Boldogság stúdióban!

Utazni a legjobb

Ugyan büdzsé tekintetében lehet nem a legoptimalizáltabb ajándék lehet, mindesetre az egész család számára örökké emlék marad. A karácsonyi szünetben utazni nem csak izgalmas, hanem garantált a jókedv és a csapatépítés is. Persze nem feltétlen kell egy trópusi helyre elutazni, önmagában a közös program is boldog pillanatokat hozhat a családtagoknak. Van olyan ismerősöm, akiknél minden évben az egész család a wellnessben tölti a karácsonyt, valakik a két ünnep között utaznak el pár napot, valaki pedig már a szünet előtti  napokban elutazik és csak az újévben tér haza. Nem biztos, hogy ezt minden évben meg lehet tenni, azonban 1-1x érdemes kipróbálni 😉

 

Ne felejtsd el megélni, ne csak túlélni! 

Mindannyian igyekszünk az ünnepekre a lehető legjobban felkészülni, hogy rendezett legyen az otthonunk és boldogok a szeretteink. A legjobb karácsonyi ajándékok mindenkinek mást jelentenek. A “boldog” karácsony évről-évre rengeteg idő és energia, és hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról. Remélem, hogy a fenti néhány ötlettel tudtam segíteni neked abban, hogy a karácsony mégse legyen annyira “messze”, és hamar el tudd kezdeni a készülődést. 

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz