Anti tervezés! 1. hét: Stresszmentes Ünnepek és Boldog Évkezdés

Anti tervezés - stresszmentes ünnepek s boldog évkezdés
hirdetés

Így kezdj időben tervezni karácsonyra!  Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk az ünnepek előtt, az az, hogy időben elkezdjük felkészíteni magunkat és környezetünket a karácsonyra. Ne hagyd az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését, az ünnepi menü összeállítását vagy éppen a dekorációk elkészítését. Ha már most elkezded ezeket a feladatokat, sokkal kevésbé leszel stresszes és sokkal jobban tudod majd élvezni az ünnepi készülődést.

Anti tervezés karácsonykor? Így legyenek stresszmentesek az ünnepek!

stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés anti tervezés és a nemet mondás

Szeretettel üdvözöllek a Stresszmentes Ünnepek és Boldog Évkezdés online 1. moduljában! (Eredetileg ez egy online kurzus volt, amit most megosztok a blogomon.) Örülök, hogy itt vagy! A következő 5 modulban egy olyan utazásra hívlak meg, amely kívül és belül is, az otthonodban és a fejedben-lelkedben is inspirációt ad ahhoz, hogy idén igazán kiélvezhesd az ünnepeket és a jelen pillanatát az ünnepekig tartó időszakban és teljes erővel, produktívan kezdhess neki az újévnek 2023-ban.

Elvárások, bűntudat és másoknak megfelelés karácsonykor

Ahhoz, hogy sikereket érhess el, figyelned kell a saját határaidra! Ne hagyd, hogy mások elvárásai, vagy éppen az aktuális trendek neked diktálják meg, hogyan kellene kinéznie a tökéletes karácsonynak. Legyen az ünnep a saját ízlésed szerint alakítva, és ne hagyd, hogy a felesleges elvárások terheljék meg a vállaidat.

Engedd el a tökéletességet! Ne akarj mindent tökéletesre és maximálisan megcsinálni. Akkor is boldogan tömi majd magába a sütit a család, ha nem minden süteményt magad készítesz el, vagy ha nem úgy néz ki az asztalra terített abrosz, ahogy azt tervezted. Az ünnep nem abban rejlik, hogy le van-e takarítva az asztal szegély, hanem a családdal töltött közös pillanatokban, amikor eszünk-iszunk, sztorizunk és boldogan töltjük az időt.

Anti tervezés segítséggel – kérj és fogadd is el a segítséget!

Használd ki a segítséget! Nem vagy egyedül ebben a feladatban. Kérd meg a családtagokat, barátokat, hogy segítsenek neked a készülődésben. Oszd szét a feladatokat és osszátok meg az ünnepi teendőket. Így nem csak te leszel kevésbé leterhelt, hanem mások is hozzájárulhatnak a közös ünnepi hangulathoz.

A feladatok megosztásához töltsd le az INGYENES pdf.-et, és tervezd meg, hogy hogyan nem fogsz elaprózódni a feladatokban! Végezd el a legfontosabb feladatokat és engedd el a többit! Gondold át, mi az, ami tényleg szükséges és fontos az ünnepi készülődéshez, és koncentrálj ezekre. A többi dolog csak plusz stresszt okozhat. Tudom, hogy az a tökéletesen megvalósított feladat, amit magunk végzünk el, azonban néha-néha a 70%-os munka is elfogadható, ha közben egy picit fel tudsz töltődni. Hidd el, csak akkor fogod tudni igazán átélni a pillanatot, ha a te poharad is fel van töltve!

Tervezz stratégia mentén!

Használd ki a letölthető dokumentumot, amit mellékeltem a blogbejegyzéshez. Ez a dokumentum segíteni fog abban, hogy rendszerezd és strukturáld az ünnepi teendőket, valamint felkészülj időben a karácsonyra. Nyomtasd ki és töltsd ki a teendők listáját, így mindig láthatod, hogy mik az előtted álló feladatok, és könnyebben tervezhetsz.

Ha egyben szeretnéd letölteni, kattint ide: letölthető dokumentum

Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés Stresszmentes ünnepek és boldog évkezdés 1. hét - anti tervezés

Anti tervezés, hogy átéld a karácsonyi pillanatot!

Ne feledd, az ünnepek nem arról szólnak, hogy megfeleljünk mások elvárásainak vagy minden feladatot tökéletesen megcsináljunk. Az ünnepek arról szólnak, hogy örüljünk a szeretteinknek, és együtt töltsünk minőségi időt. Legyünk jelen a pillanatban és élvezzük az ünnepet stressz nélkül!

Az anti tervezés az első lépés a stresszmentes karácsonyi készülődés felé.

 (Ez eredetileg egy online kurzus volt, amit közösen 2018-ban készítettünk Csontos Timi coach és trénerrel közösen. Timit a mybestself.training oldalon találjátok)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz