Anyák napi ajándék ötletek: 10 ajándék, ami megkönnyíti az édesanyák mindennapjait

anyák napi ajándék ötletek
hirdetés

Közeleg az anyák napja, de még nincs ötleted mivel lepd meg édesanyád? A következő anyák napi ajándék ötletek segíthetnek abban, hogy inspirációt nyerj, vagy éppen megtaláld a tökéletes meglepetést!

Az anyák napi ajándék ötletek nagy része kimerül a csoki + virág kombinációban, ami egy kedves jelképes ajándék, de lássuk be – nem túl fantáziadús. Az általam hozott 10 ajándék viszont garantáltan nem mindennapi meglepetések, de ha jól ismered édesanyád, akkor tudni fogod, hogy melyiknek örülne igazán.

A lista a tárgyi ajándékokra helyezi a hangsúlyt, de azt gondolom, hogy a közös élményeket semmi sem űberelheti. Viszont teljesen érthető, ha előbb-utóbb kifogysz a programokból is. De szerencsére egy kis fantáziával a tárgyi ajándékokból is ki lehet hozni a maximumot!

Anyák napi ajándék ötletek ékszer kedvelő hölgyeknek

Melyik nő ne szeretné az ékszereket? Na jó, azért vannak páran, akik csak alkalmanként viselik. Azonban, ha az édesanyád egyértelműen ékszerkedvelő, akkor a következő ajándékokkal nehezen lőhetsz mellé.

1. Gyűrűtartó

anyák napi ajándék ötletek

A gyűrűtartó, amilyen apró, annyira kedves ajándék. Elegáns megjelenése miatt a szoba dekorelemeként is funkcionálhat. Méretétől függetlenül, akár 8 gyűrűt is rá lehet akasztani, így tökéletes választás azon hölgyek számára, akik éjszakára vagy kézmosásnál megválnak ujjukon hordott ékszereiktől.

2. Ékszer rendszerező

Már annyi nyaklánca van az anyukádnak, hogy nem tudja hol tárolni őket? Néhány rúzstartó fiókba helyezésével egy életre megoldhatod ezt a problémáját! Bár egy rendszerező nem tűnik tipikus ajándéknak, hasznossága miatt szerintem megállja helyét az orgonacsokor mellett anyák napján. Rendszerező vásárlása esetén viszont célszerű figyelembe venni azt, hogy az beleillik-e a más kialakított rendszerbe és a lakás stílusába.

Ajándékok azoknak, akik élvezik a takarítást

Ha takarításról van szó, akkor két végletes embertípusról beszélhetünk: akik hallani sem akarnak róla, és akik számára nyugtató és élvezetes a tevékenység. Amennyiben az anyukád az utóbbi tábort erősíti, akkor biztosan örülni fog egy nem mindennapi takarítóeszköznek, amivel a takarítás élménye tovább fokozható!

anyák napi ajándék ötletek3. Strucc tollseprű

Egy strucctollból készült tollseprű össze sem hasonlítható a szakadt rongyokkal, amiket sokan portörlésre használnak. Amellett, hogy prémium minőségének köszönhetően kiváló eszköz a portalanításhoz, megjelenése végett az otthonok bájos kiegészítője is lehet. Egy ilyen eszközt még az is szívesen vesz a kezébe, aki általában halogatja a takarítást!

4. Morzsaseprű

Egy morzsaseprű elsőre nem hangzik túl izgalmasnak. De egy bükkfából és lószőrből készült elegáns változat, ami ráadásul ajándékdobozban található, igazi telitalálat lehet. A barack színű morzsaseprű a vendégváró falatokkal teli étkezőasztalon is megállja a helyét, melynek segítségével két étkezés között könnyen eltávolítható a morzsa az asztalról.

Anyák napi ajándék ötletek növénykedvelő édesanyáknak

A csokor virág, vagy a cserepes növény nem minden helyzetben fantáziátlan ajándék. Tényleg vannak olyan anyukák, akik számára egy szép növény valódi örömforrás lehet. Viszont, ha egy kicsit feldobnád a meglepetést, a következő anyák napi ajándék ötletek segítségedre lehetnek.

5. Váza vagy kaspó

Egy szép csokor virágnak esztétikus váza dukál. A háromrészes váza szett modern, de egyben minimalista megjelenése miatt a legtöbb otthon enteriőrjébe beleillik. A vázák egymásba helyezhetők, ami igazán stílusos látványt nyújt, de külön-külön is használhatóak egyszerű vázaként.

Anyukád inkább cserepes növényekkel szereti feldobni az otthonát? Nem veti meg a modern dizájnt az otthonában?  Akkor a LED fényes virágkaspó az egyik kedvenc kiegészítője lehet! Egy szép zöld növénnyel társítva tökéletes anyák napi ajándék lehet.

6. Fém locsolókanna

Lássuk be a napszítta, színes, műanyag locsolókannák nem éppen legszebb kiegészítői az otthonunknak. De a virágoskert látványát is el tudja rontani. A fém locsolókanna ezzel szemben egy gyönyörű, modern megjelenésnek örvend, ami tökéletes ajándék lehet a növény kedvelő anyukáknak! 

Konyhai kiegészítők, a konyhatündéreknek

Ahogyan a takarítóeszközök, úgy a konyhai kiegészítők sem tartoznak a hagyományos anyák napi ajándék ötletek közé. Ugyanakkor egy olyan édesanyának, aki nem csak kötelességből, hanem élvezetből végzi el a konyhai teendőket, megfelelő meglepetés lehet a következő néhány dolog.

7. Tea tartó doboz

A legtöbb ember kávéval vagy teával indítja a napját. Ha ez alól a te anyukád sem kivétel, akkor praktikus ajándék lehet számára egy tea tartó doboz. Nevével ellentétben nem csak a filteres teákat rendezheti el benne, hanem a kávékapszulák is helyet kaphatnak benne. 

8. Frissentartó szilikon

Főzés közben gyakran előfordul, hogy a felnyitott üvegeket, konzerveket vagy éppen a félbevágott zöldségeket nem tudjuk megfelelően elcsomagolni. Azok az anyukák vagy nagymamák, akik egyedül élnek, csak magukra főznek, bizony ritkán használnak el egy egész konzervet főzés során. De nagyobb háztartásokban sem feltétlenül kerül bele egy egész citrom leve az esti teába.

Ilyen helyzetekben a frissentartó szilikon megmentő lehet! Használható gyümölcsökhöz, zöldségekhez, kisebb szájú üvegekhez, poharakhoz, konzervekhez stb. Aprócska ajándék, de annál hasznosabb, és nem mellesleg környezetbarát is!

9. Hűtőtasak

Az anyukád szeret mindent lefagyasztani, de állandó probléma, hogy nem fér el a sok étel a mélyhűtőben? Akkor az anyák napi ajándék ötletek közül a Stasher hűtőtasak lesz számára a tökéletes meglepetés! A hűtőtasak légmentesen zár, így bármilyen ételt lehet benne tárolni, folyékonytól a szilárdig.

Sokkal kisebb helyet foglal el, mint egy műanyag doboz, mégis ugyanannyi étel elférhet benne. Könnyen takarítható, így számtalanszor felhasználható, tehát egy igazi környezetbarát csomagolási alternatíva! Hidd el te is jól jársz, ha a hétvégi menü maradékát ebben csomagolja el édesanyád a nem túl strapabíró tejfölös doboz helyett.

 

 

 

Ajándék a kozmetikumok szerelmeseinek

Végezetül azok a hölgyek sem maradhatnak ki a sorból, akik számára szent az esti arcápolási rutin és a reggeli sminkelés. Ahelyett, hogy egy újabb rúzzsal vagy arckrémmel lepnéd meg édesanyád, ajándékozz számára inkább egy rendszerezőt, amiben mindezeket átláthatóan tárolni tudja!

10. Kozmetikai rendszerező

A Glam osztott kozmetikai rendszerező kiváló választás, ha a anyukád a fürdőszoba polcain tárolja a sminkeit, arcápolási termékeit. De a tároló kompakt kialakítása miatt lehetővé teszi azt is, hogy a sminkasztalon tárolja kedvenc termékeit, melyeket egy-egy készülődés során opcionálisan könnyedén magával vihet a fördőszobába!

Az anyák napja egy igazán kedves tavaszi ünnep, amikor kimutathatjuk anyukánk iránt érzett szeretetünket és hálánkat. Egy olyan ajándékkal, amely valóban hasznos kiegészítője lehet a mindennapoknak figyelmességünket mutathatjuk meg.  Ahogyan egy olyan dekorációs tárgy, amely egyedi és emlékeztet az ajándékozott félre tökéletes személyes meglepetés lehet anyukánk számára.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz