Apák napja ajándék ötletek: hasznos rendszerezési és lakberendezési kiegészítőkkel

Ajándékok apák naapjára.

2020-ban is elérkezik az apák napja, ami egyre nagyobb népszerűséget kap itthon is. Bár ugyan nem feltétlen gondolom, hogy apák napja alkalmából tárgyi ajándékra lenne szüksége bárkinek is, az élmény sokkal jelentősebb, de ha a jelen helyzetben nem feltétlen tud a család találkozni, és mindenképpen valami tárgyi dologgal szeretnéd felköszönteni apukádat, összegyűjtöttem a Kívül Belül Boldogság webáruházból azokat a termékeket, aminek egy apuka is örülne.

Apák napja ajándék ötletek: fürdőszoba

Wc papír tartó állvány

A fürdőszobai lakberendezési kiegészítők minden apa életében fontosak, így apák napja ajándék ötletként a wc-ről se feledkezzünk meg.

Telefontartós wc tartó állvány

A Kívül Belül Boldogság webáruház egyik top terméke a telefontartós wc tartó állvány, hiszen nem csak praktikus, de esztétikus is. Anyaga vastag, így bírja a strapát, a tetejére pedig nem csak telefont, de nedves törlőkendőt is lehet tenni. Lehet. hogy nem a legkommerszebb ajándékötletek egyike, mégis emlékezetesebb lesz, mint bármi már amit adnál neki, úgy érzem:)

Hiszen már az apukák is rátértek a telefonhasználatra wc-zés közben, nem?

Szilikon wc kefeblank

A wc takarítás ugyan az egész háztartás feladata, anyák napjára azért mégis furább lett volna egy szilikon wc kefét adni, nem? Ezt a kefét még apa is szívesen használja majd, hiszen végtelenségig egyszerű, praktikus, és nem utolsósorban zero waste is!

A szilikon kefe használatáról készítettem egy videót is, figyelem, ne evés közben nézd meg a videót!

Borotvatartó

Egy kis jelképes tárgyi apák napja ajándék lehet a borotvatartó, ha apukád manuális borotvát használ. Így felszabadul a polc, vagy akárhol is tartotta ezelőtt a borotváját…

A borotvatartó higiénikus és esztétikus is.

Felhelyezés előtt mindenképpen takarítsa le a csempét, hogy jobban tapadjon a borotvatartó.

Hátmosó kefe

A francia Andreé Jardin gyártótól több fürdőszobai kényeztető termék is van a webáruházban, azonban a hátmosó kefe a férfiak egyik kedvence. Előbb azért kérdezd meg, de ha tetszik neki, biztosan hasznos eszköz lesz a fürdés közben. 

blank

Apák napi ajándék ötletek: garázs, padlás

blank

Tároló ládák garázsba és padláshoz

A garázs területe általában a férfiak területe. Itt is rendet kell azonban tartani. Ugyan lehet, hogy maga a csatos tároló rendszer egy komplexebb, nem feltétlenül apák napja ajándék ötlet kategória, mégis apránként össze lehet rakni a garázs, illetve a padlás tárolóegységeit. Az újrahasznosított műanyagból készült csatos tárolók kiválóan alkalmasak a garázs rendszerezésére, ezzel átláthatóvá varázsolva az egész területet. A nagyobb tárolókból létezik nem átlátszó, illetve átlátszó csatos tároló is, valamint barkács tároló doboz is. Amennyiben pedig szeret horgászni, vagy csónakázni, a vízálló doboz is hasonlóan érdekes ajándék ötlet lehet.

blank

blank

Rekeszes tároló

Csaliknak, csavaroknak és apróságoknak egy egyszerű, de mégis fantasztikus tárolási megoldása a rekeszes tároló. Költséghatékony és mobil. Így aztán minden mini dolognak lesz helye az otthonban!

A belső rekeszek állítható méretűek, így akár hosszabb csalikat is bele lehet tenni, hogyha a horgászás az egyik hobbija apukádnak.

Apák napja ajándék: utazáshoz

bőrönd méretekBőrönd rendszerező

A bőrönd rendszerező szett minden utazni szerető embernek hasznos! Ha közös a bőrönd másokkal, akkor könnyedén szerapálni tudja a saját ruháit, így amikor megérkezik a szállásra, csak kinyitja a bőröndöt és máris egy lendülettel kiszedi a a bőrönd rendszerezőbe csomagolt cuccokat. 

blankApák napja ajándék: szuvidáláshoz

Szuvidáló tasak

A Stasher hűtőtasak élelmiszeripari szilikonból készült, szuvidálni is lehet benne. Zero waste megoldás azoknak az apukáknak, akik a sous vide technológia rejtelmeibe elmerültek. 

Apák napja ajándék: a kulcsoknak

Mágneses kulcstartó

Amennyiben nincsen olyan helye a kulcsoknak az előszobában, ahova apukád is szívesen helyezné a sajátját, a mágneses kulcstartó nem csupán esztétikus, de még játékos is. Erre mindenki szívesen feldobná a kulcsát, nem csak apukád. 

blank

Tárgyi ajándék vagy élmény apák napjára?

Én mindenképpen azt javaslom, ha a családban már elterjedt, hogy megünnepeljétek az apák napját, élménnyel tegyétek azt. Főzzetek valamit, kiránduljatok, igyatok meg egy kézműves sört együtt, akár online is. 😉 Tárgyi ajándékot pedig tényleg akkor vegyél, ha valóban szüksége van apukádnak arra a bizonyos valamire, és valóban hasznos része lesz az otthonának és az életének 🙂