Bemutatkozik az új EcoWood termékcsalád!

Az EcoWood fa rendszerező az átlátszó akril kamra tároló alternatívája.
hirdetés

A Kívül Belül Boldogság webáruház kínálatában az iDesign új termékcsaládja kapott helyet: az EcoWood fa rendszerező! A termékek a fenntarthatóság jegyében készültek, hiszen a tárolók, rendszerezők főbb jellemzője, hogy natúr fából lettek megalkotva.

Miből áll az új termékcsalád?

Az egyik termék, amit megtalálhattok a kínálatban, az egy fa bővíthető evőeszköztartó. Nagyon praktikus, mert a fiókotok méretéhez tudjátok igazítani. Az evőeszközök hajlamosak összekeveredni a fiókban, így ennek segítségével egy hosszútávon is fenntartható rendszert tudsz kialakítani a konyhaszekrényedben.

Ha az átlátszó fiókrendszerezők nem nyerték el a tetszésed, ez a natúr fából készült letisztult modell biztosan helyet kaphat nálad is!

A fiókjaidat más módszerrel is rendszerezheted! A fa fiókelosztó szettek nagyon praktikusak lehetnek, ha szekciókra osztanád a fiókok belső terét. Most ezeket is állítható méretekben tudod beszerezni.

Fontos, hogy mérd le a fiókod méretét vásárlás előtt!

Jó, ha tudod, hogy ezeket alacsony (6,2 cm) és magas (10,2 cm) kialakításban is be tudod szerezni, fiókod méreteinek megfelelően.Az
EcoWood termékeknek a kamrádban is szuper helye lehet! Amennyiben a műanyag kamratárolók helyett inkább a
naturális, természetes stílust kedveled, akkor a fa elől nyitott kamratároló kiváló választás lehet számodra. Ezt inkább a zacskós, csomagolt élelmiszerek tárolására ajánlom, mert a burgonya, vagy egyéb zöldségek, gyümölcsök egy idő után megrohaszthatják a fát. 

Az EcoWood fa fiók rendszerező egy praktikus méretű tároló egység. Ideális választás fiókos konyhaszekrénybe konyhai eszközök tárolására. A megfelelő méretű EcoWood fiók rendszerezőket kombinálva magad alakíthatod ki rendszeredet, maximalizálva a helykihasználást.

Az élelmiszer tárolásra rengeteg alternatívát ad az EcoWood!

Öt különböző méretű spájz rendszerező található meg a termékcsalád kínálatában. Ezek fogantyúval vannak ellátva, aminek segítségével könnyen tudod mozgatni. Az osztott spájz rendszerező kiváló a zacskós élelmiszerek elrendezéséhez, de találsz a kínálatban több méretben olyan spájz rendszerező alternatívát is, aminek nincs szétválasztva a belső tere.

Ennek felhasználása végtelen. Tarthatsz benne konzerveket, nasikat, zacskóban tárolt tésztát vagy, amit csak akarsz! A polcaid méretének megfelelően választhatsz ezek közül, kicsi, közepes és nagy méretűt, valamint egy szélesebb változatot is, ami praktikus nagyobb mennyiségű élelmiszer tárolásához.

Együtt használva ezeket, igazán egységes képet alakíthatsz ki a kamrádban. 

De ne feledd, hogy kombinálhatod is a tárolóidat! Ha most megtetszettek az EcoWood tárolók, de már korábban beszerezted az igen népszerű elől nyitott kamratárolókat, még nem kell egyből kidobnod azokat! Ha több polc is van a konyhádban, vagy a kamrádban van elég hely a két termékcsalád elkülönítésére, akkor megmaradhat az egységes rendszer.

Próbáld ki az újdonságunkat is: Fa forgótálca. Segítségével könnyedén elérhetővé válik a polcos szekrények tartalma. Az alacsony perem pedig nem nehezíti meg a termékek kivételét, ezért főként a nehezen elérhető helyekre javasoljuk. A tisztítása ugyanakkor kevésbé egyszerű, így lecsöppenő folyadékok tárolására, mint a szörpök, olajak kevésbé ajánlott.

Mivel kombináld?

Ha megtetszett ez a naturális, letisztult stílus, amit a termékcsalád képvisel, akkor ajánlom nézz körül a többi fából készült termék között. A belső polcok között is találsz olyat, ami falappal van ellátva.

Ezeket használhatod ugyanúgy a kamrádban, hiszen egymásra pakolható, így helyet tudsz vele spórolni.

De a konyhaszekrényben is nagyon hasznos rendszerező lehet a tányérok számára.

A fa fogantyúval ellátott kamra tároló kosár letisztult és minimalista stílusának köszönhetően, szuperül kiegészítheti a polcaid az EcoWood termékek mellett. Zöldségek és gyümölcsök tárolásához ez az egyik legjobb alternatíva!

A konyhapultod remekül feldobhatod egy bükkfával kiegészített fém vágódeszka tartóval, ami tökéletes összhangot eredményezhet a konyhádban az EcoWood termékekkel.

Fontos a fenntarthatóság?

Stasher fagyasztó tasak.Ha a környezettudatosság miatt esne a választásod az új termékcsaládra, akkor biztosan hasznodra válna a Stasher hűtőtasak is. Rengeteg élelmiszer tárolására alkalmas légmentes lezárhatóságának köszönhetően. Ezzel lecserélheted az egyszer használatos műanyagokat a háztartásodban, így óvva környezeted.

Ha megtetszettek az EcoWood fa rendszerező bármelyike, és úgy érzed ezek a fenntartható, natúr fából készült termékek harmonizálnak leginkább az otthonoddal és a stílusoddal.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz