Cserta Szandra

Sziasztok!

Cserta Szandra, otthonszervezési tanácsadó vagyok, és a Kívül Belül Boldogság alapítója. A Kívül Belül Boldogság folyamatosan növekszik, nektek köszönhetően, és így egyre több szerepben kell megfelelnem, hogy inspirálni tudjalak titeket napról napra.  De mit is jelent ez a mindennapokban?

Otthonszervezési tanácsadó

Otthonszervezési tanácsadóként rendszerezem ügyfeleim otthonát, legyen az szó személyes tanácsadásról, online Skype-os lakástúráról és ötletelésről, vagy pedig az online kurzusok és az ebookok segítségével már úgy is tudok segíteni, ha épp nem vagyok az otthonodban. Bár egyre több módon tudsz erőt, és motivációt gyűjteni a rendszerezéshez, az Otthonszervező találkozót találtam eddig a leghatékonyabb módszernek, hiszen a találkozó során ott vagyok mellettetek, és rögtön tudok segíteni, a megfelelő kérdést feltenni, hogy segítsek a döntsé meghozatalában. Nem utolsósorban ott vagyok, fogom, teszem, segítek. Nincs megállás, pörgés van.

Alapító

Alapítóként és vállalatvezetőként szeretném a legjobbat megmutatni neked, még akkor is, ha nem én vagyok a legjobb szakember az adott feladatra. Így apránként bővül a Kívül Belül Boldogság csapata különböző szakemberekkel, hogy a legizgalmasabb cikkeket olvashasd, a legérdekesebb tréningekre jöhess el, és nem utolsósorban a képi megjelenés is látványosabb legyen a videókban. Ezért előfordulhat, hogy valamelyik tréninget, vagy online kurzust nem is én tartom, mégis fontos számomra, hogy a legjobban részesülj, és a szakemberek a Kívül Belül Boldogság irányelveinek megfelelelő szaktudást adjanak át neked.

Vlogger / Blogger

A Kívül Belül Boldogság két fontos pillére a a YouTube csatorna és a Blog felület,ahol megpróbálok mindig izgalmas rendszerezési tippeket hozni. Megmutatni igazi példákat, megszólaltatni titeket, mint vendégblogger, vagy akár vendégszereplő néhány videómban. Számomra azért fontos ez a két felület, mert így hetente tudlak titeket motiválni, hogy apró változtatásokkal, mennyi mindent el tudtok érni az otthonotokban. Amit várhattok tőlem: hétről-hétre egyre több tippet osztok meg veletek, hogy ne csak kialakítsátok, hanem fenn is tudjátok tartani a rendet. Itt olvashatod, hogy milyen megjelenéseink voltak.

Anya és feleség

A férjemmel a felsőoktatási tanulmányaim alatt ismerkedtünk meg. Azóta tanultunk közösen Dániában és Koreában is, és miután megszereztük a mester diplománkat, hazaköltöztünk. A kisfiúnk két éves, és nagyon szeretünk közösen kirándulni, utazni, és jókat enni. A vállalkozás indításánál az is szempont volt nálam, hogy rugalmas legyek, és ha szükség van valamikor napközben, hogy elérhető legyek, akkor ott tudjak lenni a kisfiam programján. Ez a rugalmasság valójában most azt jelenti, hogy lehet, hogy délután 4-kor már ráérek, de este nyolc óra után folytatom a munkát. Így akkor tudok a családommal lenni, amikor szeretnék, és tudok a munkára fókuszálni, amikor a kisfiam a bölcsődében van.

Tapasztalatok a Kívül Belül Boldogság előtt

Mindig is szerettem utazni. Már 15 éves koromban tölöttem egy évet Ausztráliában, és ott jártam egy évet gimnáziumban. A felsőoktatási taulmányaimat itthoz kezdtem meg, a Budapesti Gazdasági Főiskolán és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanultam párhuzamosan alapképzést. Már a főiskolai évek alatt elkezdtem részmunkaidőben dolgozni. Voltam gyakornok a PwC-nél, de egy kisebb PR cégnél is. Talán az egyik legizgalmasabb munkám (természetesen a Kívül Belül Boldogság előtt) az volt, amikor Magyarország volt elnök a Soros Elnökségben, és én a ciprusi delegációért felelelős Liasion Officer, vagyis protokoll személy voltam. Amikor kimentem Dániába a Copenhagen Business Schoolon Vezetésszervezést, Startup kultúrát, és cégen belüli innovációt tanulni (Organisational and Innovation Entrepreneursship), akkor pedig a Stratupbootcamp stratup accelerator programban voltam a szervezői csapat része. Koreában beleleshettem, hoyg miylen egy MBA program a cserefélévem alatt, és a szakdolgozatomat pedig egy általam kitalált vállalkozás üzleti tervéből írtam. Mester után pedig a Procter and Gamble Sales Graduate Management programjához csatalkoztam egy évre.

Majd 2017-ben megszületett a Kívül Belül Boldogság, és úgy érzem megérkeztem. Minden nap tanulok valami újat, és sokat köszönhetek nektek is, hogy olvastok, néztek, és részt vesztek a kurzusaimon. Már egyre több helyen jelenünk meg vendégségben is. A megjelenések köztött elolvashatjátok a cikkeket, megnézhetitek a videókat, és meghallgathatjátok a rádiós vendégszereplést is.

Köszönöm szépen, hogy lehetőséget adtok, hogy növekedjünk.

Üdv,

Cserta Szandra

Már találkozhattál a Kívül Belül Boldogság világával: