Fejtsd meg: mit jelent ha a spájz megjelent az álmodban!

Ez egy angolról magyarra fordított cikk, amiről semmiképpen sem szerettem volna, hogy lemaradjatok. A cikket köszönd az Antiflow.com-nak. Eredeti cikk megtalálható ITT megtalálható. Remélem érteni fogjátok, hogy miért szerettem volna, ha ti is részesei vagytok ennek a cikknek. A végén reflektálok rá saját gondolataimmal.

Spájz

“A nyugtalanság és a gondosság jelentése az, hogyha a élelmiszer tárolásról álmodsz. Az élelmiszer fajta, amit a spájzban tárolsz az álmodban különbözőképpen értelmezhető.

Az álomban megjelenő spájz főleg hosszútávú elkötelezettségre, letelepülésre céloz, azonban kapcsolódhat energiához és erőforráshoz is. A spájz megjelenése egy ómen lehet egy különleges képességre. Az a spájz, ami romlott, nem lehet bejutni, vagy éppen nem tartalmaz élelmiszert egy negatív álom. Pénzügyi gondokra utal.

Az álmodban megjelenhet:

  • A spájz.
  • A spájz, ami tele van élelmiszerrel.
  • Üres spájz.

Pozitív változások vannak előkészületben ha:

  • A mértéktelen költekezés végét jelenti.
  • Jól érzed magad az álmodban.
  • Az álmod alapjában véve pozitív hangulatú, vagyis eszel a spájzod tartalmából.

Részletes álom értelmezés:

Ha az álmodban egy olyan spájz jelenik meg, ami tele van élelmiszerrel és bőségesen fogyaszthatsz belőle, akkor ez egy pozitív álom, és egy darabig boldog leszel a közeljövőben.

Ha a spájz üres, vagy félig tele van, akkor ez az álom azt jelenti, hogy egy kisebb megmérettetéssel találod majd szembe magad. A másik jelentése pedig, hogy az életedben jelenlevő bármilyen túlzott fogyasztási szokásnak véget kell vetned.

A spájz megjelenése az álomban jó idők jóslatát hozza magával. Ha megjelenik a spájz az álmodban, akkor az bőséget jelent. A spájz tartalmától függően azonban ellentétes jelentéssel bír. Egy teli spájz jelentése a jóllét , míg egy üres spájz jelentése a szegénység.

Ha egy üres spájzól álmodsz az jelentheti a közeledő lehetséges veszélyes balesetet is. Ilyenkor egy jó döntés több időt tölteni a családoddal. Egy teli spájz pedig a bőséget jelenti, és lehet, hogy jobban tudod majd élvezni az életet a közeljövőben.

Érzelmek, amit tapasztalhattál ebben a spájz megfejtéséről szóló cikkben… Boldog. Éhes. Csodáló. Meglepett. Elégedett. Ámuló. Kíváncsi. Élvezni.”

Milyen a spájzod most? Felkészültél már a karácsonyi rohamra? Nem? Én sem. Készüljünk fel együtt az 5 hetes Stresszmentes Ünnepek és Boldog Évkezdés kurzuson! Kezdés: november 12.!

Reflektálás a spájz álomra

Azt szeretném tisztázni, hogy még soha az életben nem álmodtam spájzról, élelmiszer szekrényről, kamráról, vagy bármi hasonló jellegű dologról. Egyrészt egy kis humornak is szántam a cikket, hiszen már emögött is van tudomány, hogy mit jelent, ha mégis a spájzról álmodsz, másrészt pedig álmon túl belegondolni, hogy te milyen spájzról álmodoznál.

Számomra ha egy rendezetlen, félig üres spájzot látok, akkor nem ennyire egyértelmű a jelentése. Hiszen lehet szimplán az is, hogy beteg voltál és nem tudtál lemenni a boltba élelmiszert venni. Vagy szimplán csak késik a házhozszállítás. Az is lehet, hogy most jöttél haza egy világkörüli útról és kong a kamrapolc. Azzal, hogy a spájz megjelenik az álmodban, lehet, hogy csak az aznapi történéseket dolgozod fel. Például ha Otthonszervező találkozóra megyek hozzád, és a konyhát rendszerezzük, garantálom, hogy a spájz megjelenik majd az álmodban…

Mi az ami álom és mi a valóság. Ha már spájzról álmodunk, legyen szó az ideális spájzról, vagy pedig egy rendezettebb spájzról, az álom miért nem lehet valóság? Lehet, hogy a cél számodra egy hatalmas lépésnek tűnik, azonban ha egyet hátra lépsz, és megpróbálsz külső szemmel ránézni az álmodra, akkor képes leszel a következő apró lépést felvázolni, ami már elérhetőbb számodra. Legyen az a menütervezés, a tudatosabb vásárlás, a lejárt élelmiszerek kiválogatása és így tovább. Néha csak egy kis inspirációra van szükség élelmiszer tárolás tekintetében 😉 .Az álom addig marad álom, amíg el nem döntöd, hogy valóban szeretnél változtatni a jelenlegi helyzeten.

A karácsonyi időszaknak nem kell úgy kinézni, mintha őrültek házában rohangálnánk… Készüljünk fel időben az 5 hetes Stresszmentes Ünnepek és Boldog Évkezdés kurzuson! Kezdés: november 12.!

Cikk és kép forrása: Auntyflow.com

2018-11-05T12:04:06+00:000 hozzászólás

Hagyj üzenetet