Minden évben ismerős a sztori: mit vegyek apukámnak? A férjemnek? Egyáltalán vegyek nekik valamit? Az ajándék férfiaknak való beszerzése mély nyomokat hagy szerintem minden feleség és lány életében. Mi általában a fogyasztható termékek mellett adjuk le a voksunkat, azonban most összeállítottam egy listát, hogyha praktikus és tartós ajándékot szeretnél mik közül válogathatsz a webáruházban:

 

Ajándék férfiaknak – háztartási igényeknek megfeleően

Hasznos ajándék férfiaknak az otthonba.Bortartó

Természetesen nem mindenkinek jutott ki a borospince lehetősége, azonban ha szeret iszogatni az illető, vagy van pár borosüveg a háznál, akkor a fém bortartó egy elegáns ajándék. Így a boros üvegek az őket megillető helyen tudnak pihenni, amíg a házigazda nem dönt úgy, hogy eljött a soruk. A bortartó mellé pedig pár igazán finom borral beállítani mindig öröm.

Pro bortárolási tipp: A bortartó azért egy optimális megoldás, mert a parafadugóval lezárt borokat fektetve a legjobb tárolni, hogy a bor hozzáérjen a parafadugóhoz. Így ha eddig csak a polcra lettek téve a borok, érdemes újragondolni a bortárolást. Miért is fontos, hogy a bor hozzáérjen a parafadugóhoz? Ha nem éri egyik végéről bor a dugót, idővel kiszáradhat. Ezt azért érdemes elkerülni, mert ha megtörténik, akkor átengedi a levegőt, oxidálva az alatta rejtőző bort. Fektetve tároljátok mindenképpen a bort otthon!

 

Hasznos ajándék férfiaknak az otthonba.Hűtőbe helyezhető bortároló

Ha még egy kicsit a boroknál és az alkoholnál maradunk, akkor a hűtőbe beállítható bortáloló egy praktikus eszköz. Akár egymásra is lehet helyezni többet, hogy maximálisan kihasználjátok a helyet a hűtőben. Amikor pedig nincsen éppen bor a készleten, akkor a bortároló alkalmas ásványvizek, illetve üdítők tárolására is.

Ez fordítva is igaz, ha van helye a bornak a hűtőben, akkor maximalizálni is tudjátok a menyniséget. Vagyis csak kivételesen nagy buliknál fordulhat elő ezentúl, hogy a hűtő fele alkohollal van tele. A legtöbb szürke hétköznapon 1-2 üveg bor ami megengedett a hűtőben. Ha ezt átbeszélitek, mindneki ki tudja élvezni a hűtőt, csak meg kell tanulni priorizálni.

Hmmm… melyik bort akarom legelőször elfogyasztani….

 

Hasznos ajándék férfiaknak az otthonba.Borotvatartó

A borotváknak valahogy sosincs helye a háztartásokban. Legtöbbször a pulton hevernek, porosodnak, könnyen elérhető bármilyen kiskorú számára. Nem utolsósorban a legkevésbé sem higénikus megoldás. Akár a csap mellé, akár pedig a zuhanyba beállítani a borotvatartó egyszerűen használható, és megoldást nyújt a helykihasználás szempontjából is.

 

Ne tartsa senki a pulton elfektetve a borotvát!

 

Az arc egy elég érzékeny terület. Nem elég, hogy éles pengékkel megy rajta átt naponta, ha ez a penge a különböző egyéb kosztól nincsen teljesen elkülönítve, jobban fogja irritálni a bőrt is. Vagy gyakrabban kell a pengéket fertőtleníteni.

 

Wc papír tartó állvány

Ezt a különlegesebb darabot kettesével viszik, hogy minden wc-be legyen telefontartós wc papír állvány. Ezzel nem azt mondom, hogy az apukák és a férjek szoktak inkább elidőzni bezárt ajtók mögött,

 

khm.. vagyis pont azt, igen, pont erre utalok.

Van aki újságot visz magával, van aki telefont. A cél az, hogy bármi is legyen, tudja hova tenni, ha éppen szükség van a kezére.

Az állvány praktikus és minden igényt kiszolgál. Van mindig extra wc papír a kéznél, így mindenki számára könnyű kicserélni a gurigát.

El kell fogadni, hoyg változnak az idők, így ehhez mérten az eszközöket, melyek kiszolgálnak titeket is úgy kell frissíteni a háztartásban.

 

Kampós fali tartó

Ez akár lehet egy kis utalás is, hogy ezentúl mindig legyen helye a kulcsoknak, mindenesetre ez egy kiváló lehetőség, hogy az előszobától kezdve elkezdjétek kialakítani a helyét mindennek. A lakás kulcsának, a kocsi kulcsának, a hokis sapkájának és sáljának. A kampós fali akasztó megoldást nyújt a folytonos tárgyak körüli vitára, hogy nem találtok éppen valamint. Akár még motiválhatod is a férjedet, hogy hagyja ott a telefont is, amikor belép az otthonotokba, hogy igazán ki tudjon kapcsolni, és pár órára maga mögött hagyja a munkáját is.

A fali kampós akasztó multifunkcionális. A teteján levő fém kosarakat is polcklnt fel tudjátok használni, valamint a kampós részeire a kabáttól a kulcsig mindent fel tudtok majd akasztani. Ha pedig az egész az övé, akkor az is lesz a feladata, hogy rendben tartsa. Ne legyen rajta túl sok cucc, de minden fontos dolgot tudjon ott tárolni.

Szerintem ezt hívják úgy, hogy mindenki nyer.

 

Hasznos ajándék férfiaknak az otthonba.Fiókrendszerező

Ha van otthonról is szokott dolgozni, akkor egy segítség lehet, hogyha rendezett íróasztalnál tud dolgozni. Sokkal hatékonyabban be tudja befejezni az adott projektet, ha mindennek megvan a helye a fiókokban is. Igen, a fiókban érdemes a tárgyakat kategóriákra felbontani és egymástól jól látható elkülönített helyre tenni, hogy mindent gyorsan megtaláljon, amikor éppen szüksége van rá. 

Hatékonyabb munka, több pihenés.

A fiókrendszerező egy eszköz, hogy újra átnézze a fiókjának a tartalmát, és felállítson egy fontossági sorrendet. A legfontosabb tárgyakat helyezheti a legfelső polcba, és a kevésbé gyakran használatos tárgyakat pedig a tőle egyre távolabb eső fiókba. A fiókrendszerezés után pedig hajlamosabb lesz rendezett íróasztaltól felállni, és nyugodtabban megkezdeni a délutáni családi életet.

 

Sokan mondják, és én is azt vallom, hogyha boldog anya, akkor boldog az egész család is. Ezt fordítva úgy tudom elképzelni, hogyha a férfi a lehető legkönnyebben transzfolmálódik a munka világából az otthoni nyugisabb világba, akkor sokkal kevésbé lesz stresszesebb a délután, így boldogabb lesz a család. Az ajándék férfiaknak listát ezért is állítottam össze, és próbáltam megközelíteni a praktikus oldalról.