Kedvenc blogbejegyzéseink egy helyen

Kedvenc blogbejegyzéseink egy helyen

Öt korábbi blogbejegyzést szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amik mind nagyon hasznos tanácsokkal és praktikákkal látnak el az otthonod rendszerezését illetően. 

  1. Garázs rendszerezés

Szerencsésnek mondhatod magad, ha rendelkezel saját garázzsal, még akkor is, ha tombol benne a káosz, ami ennél a helyiségnél egyáltalán nem ritka. Fontos, hogy az otthonod ezen részét is tisztán és rendezetten tartsd. Mivel, ha napi szinten ki-be állsz az autóddal, akkor lelombozhatja a kedved, ha folyton a kupit látod. 

Ebben a blogbejegyzésben útmutatót kaphatsz a garázs rendszerezés folyamatához. Lépésenként haladva segítek, hogy ki tudj alakítani egy fenntartható rendszert a garázsban.  

Különböző tárolóegységekről olvashatsz pro és kontra állításokat, így megkönnyítve a dolgod a garázs rendszerezés tekintetében. 

Ha garázs rendszerezésen gondolkodsz, akkor ne halogasd tovább, hiszen a kellemes nyári időjárásnak köszönhetően ez egy remek alkalom, hogy belekezdj!

  1. Gardrób ötletek

A ruhák rendszerezését sokan szeretik halogatni, mivel az aktuálisan rendezett állapot nem mindig tart tovább néhány hétnél, így elillan a motiváció. Ahhoz, hogy egy fenntartható rendszert tudj kialakítani a szekrényedben, segít ez az ötletekkel teli blogbejegyzés.

Akasztós, polcos, vagy fiókos gardróbod van? Mindegyikre találsz néhány hasznos tippet és gardrób rendszerezőt, amivel kimaximalizálhatod a tárolófelületeket és azok átláthatóságát.

Ha veled is előfordult már, hogy a reggeli készülődéskor nem találtál egy adott ruhadarabot, hiába túrtad fel az egész szekrényed, akkor valószínűleg egy gardrób szelektálás és rendszerezés előtt állsz! 

  1. Konyha rendszerezés

A konyhában rengeteg főzéshez szükséges eszköz és élelmiszer található, így nem meglepő, ha sokan nem tudják megtartani a rendet. Ebben a blogbejegyzésben rengeteg tippet találsz, ami segíthet elindulni a konyha rendszerezés útján.

Inspirációt kaphatsz különböző élelmiszerek megfelelő tárolási lehetőségeihez. Akkor is találhatsz benne hasznos ötleteket, ha kisebb konyhával rendelkezel illetve, ha nincs kamra az otthonodban. 

A konyha nem olyan, mint az előbb említett garázs vagy gardrób.

Ezt a helyiséget a vendégek is látják, így prioritást élvez a rendben és tisztán tartása.

Na persze leginkább saját magad miatt jó, ha rendezett a konyhai környezeted, hiszen a sütés-főzés is jobb hangulatban és gyorsabban eltelik, ha rend van a környezetedben.

  1. Hűtő rendszerezés

Bár a konyha rendszerezése során találkozhatsz néhány tárolási ötlettel a hűtődet illetően is, de ha átfogóbb ötletekre lenne szükséged, akkor érdemes elolvasnod ezt a kifejezetten erről szóló blogbejegyzést. 

Mivel a család minden tagja napi szinten nyitogatja a hűtőt, érdemes itt is kialakítani egy rendszert, amit hosszútávon meg tudsz tartani és a többi családtag számára is érthető és átlátható. A bejegyzésben megismerkedhetsz a különböző hűtőrendszerezőkkel és azok praktikus használatával. Tippeket kaphatsz, hogy mely élelmiszereket hogyan érdemes tárolni.

Ha volt már élelmiszer, ami a kukában landolt amiatt, mert nagyon el volt dugva a hűtőben és emiatt nem került elfogyasztásra, akkor érdemes elolvasnod ezt a bejegyzést és belekezdened a hűtőszekrényedben található élelmiszerek kategorizálásába!

  1. Íróasztal rendszerező kisokos

Ez egy régebbi blogbejegyzés, de mai napig aktuális. Az utóbbi évben egyre többen kezdtek home office-ban dolgozni, illetve sok diák is otthonról végezte az iskolát. Így nem csoda, hogy az íróasztalon és környékén nagyobb lett a felfordulás, mint korábban. Itt az ideje kialakítani egy letisztult irodai környezetet az otthonodban is, hogy hatékony maradhasson a munkád, vagy a gyermekeid iskolai teljesítménye!

A blogbejegyzés segít eligazodni a rendrakás fázisai közt attól függően, hogy milyen funkciót tölt be a te életedben az íróasztalod. Hiszen nem mindenki tanulásra vagy munkára használja. Olvashatsz benne különböző tárolási lehetőségekről és fiókrendszerezőkről, amik a legzsúfoltabb íróasztalt is rendezetté tudják varázsolni, így érdemes lehet beszerezned párat a nagy rendrakás előtt.

Azonban ne feledd lemérni a fiókjaidat, hogy biztosan kompatibilis rendszerezőket tudj vásárolni!

Azt ajánlom, hogyha vannak iskolás korú gyerekeid, akkor így a nyári szünet alatt szelektáljátok és rendszerezzétek együtt az íróasztalán használatos eszközöket, hogy a következő tanévet egy igazán átlátható környezetben tudja elkezdeni!

Az otthonod mely része vár most rendszerezésre? Remélem megtalálod a számodra legaktuálisabb bejegyzést, hogy inspirációt kapj a rendrakáshoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük