Skip to content

Konzultáció

Ingyenes Online Konzultáció

A beszélgetés során megismerjük egymást. Kérdések mentén megállapítjuk azokat a főbb területeket az otthonodban, amiken szeretnél változtatni. A ideális életkörnyezeted kialakítására fogunk törekedni. Elmondom melyik módszert, és milyen eszözöket javaslok a problémádra a tapasztalatom alapján, és javaslatot teszek, hogy hogyan tudnék segíteni a cél elérésében. Az Ingyenes Online Konzultációban semmi kötöttség nincs. Ez egy kötetlen beszélgetés, hogy megtudd, vajon neked való-e az Otthonszervezési Tanácsadás, vagy pedig az Otthonszervező Találkozó.

konzultacio (2)
konzultacio-_1_

Személyes Konzultáció

Tartalmazza az Ingyenes Online Konzultációt.

Egyszeri 2 órás személyes tanácsadás az otthonodban. A találkozás során egy számodra megfelelő, hatékony stratégiát kapsz arról, hogy hogyan haladj az otthonod szervezésével a gyakorlatban. A 2 óra alatt egy általad választott helyiséget pedig a részletekbe menően is átnézünk. Amennyiben valahol később elakadnál szívesen segítek. (Budapest határtáblájától: 100 Ft/km)

Otthonszervező Találkozó

Tartalmazza az Ingyenes Online Konzultációt, valamint egy széleskörű, személyes tanácsadást az otthonodban. Első lépésként meghatározzuk kérdések segítségével ideális otthoni környezetedet és ideális életmódodat. A rendszert a háztartás már meglévő szokásai köré építjük ki. A professzionális rendszerezés 9-16 óra között egy egy teljes napot igénybe vesz. Vannak olyan háztartások ahol egyedül, van ahol közösen végezzük a munkát az ügyféllel, szelektálás mértékétől függően. Új háztartásoknnál, ahol teljes mértékben én rakom össze a rendszert, ott inkább egyedül szoktam dolgozni, míg olyan háztartásokban ahol inkább a szelektáláson van a hangsúly az ügyféllel közösen szoktunk együtt haladni. Átlagosan 3 alkalomra van szükség, hogy az egész otthonodat hatékonyan rendszerezzük. Leginkább Pest megyében szoktam rendszerezni, azonban MAgyarország területén bárhova el tudok menni 🙂 (Extra költség vidéki rendszerezésnél: Budapest határtáblájától: 100 Ft/km)

konzultacio-_1_-_1_

Professzionális rendszerezés

Ingyenes Online Konzultáció

Foglalj le egy 20 perces Ingyenes Online Konzultációt velem, hogy pár szóban megismerjük egymást, beszélgessünk a rendről és a rendszerről az otthonodban és átbeszéljük az otthonszervezéssel kapcsolatos kihívásaidat és céljaidat. Az Ingyenes Online Konzultációt mind az elhivatott ügyfeleimnek, mind pedig azoknak az érdeklődőknek is ajánlom, akik még nem döntötték el, hogy otthonszervezési tanácsadót szeretnének fogadni, vagy még gondolkodnak melyik csomag való nekik.

Előkészületek

Döntés utáni izgalom. Amint az ügyfeleim eldöntötték, hogy szándékukban áll rendet teremteni otthonukban, gyakran megkérdezik tőlem “Mit csináljak, mielőtt találkozunk?” A válaszom pedig mindig: “Ne tegyél rendet!” Én nem az a személy vagyok, aki előtt rendet kell rakni, és naphosszat takarítani. Fontos, hogy az eredeti állapotban lássam az otthonodat, mert így tudom igazán megismerni az otthonodban élők szokását, és ez alapján segíteni.

Ideális életkörnyezet. Az első Otthonszervező találkozó alkalmával közösen átbeszéljük, addig is azonban felkészülhetsz és ötletelhetsz, hogy milyen a te ideális életkörnyezeted. Mi az a cél, amit szeretnél elérni az otthonszervezési találkozók alkalmával?

Megfigyelés. Arra kérlek, hogy figyeld meg, hogy milyen ruhadarabokat hordasz, hogyan hozod meg reggelente a döntéseket, hogy mit veszel fel (amennyiben a a gardróbszekrényedben ruhák lesz a fő fókusz az első alkalomkor.)

Megérkezés

A Otthonszervező találkozó során egy olyan otthonszervező és rendszerezési módszert tanulhatsz meg, amivel könnyedén búcsút inthetsz a rendetlenségnek és a felesleges, nem használt, csak porosodó tárgyaknak az életedben. Fontos, hogy kialudd magad, és energiával teli belevághassunk a rendrakásba.

Bemutatkozás. Mielőtt neki ugranánk a ruha halomnak (vagy bármilyen egyéb területnek az otthonodban), egy beszélgetéssel kezdünk. Átbeszéljük, hogy mit látsz kihívásnak az otthonodban, és megtervezzük az ideális életkörnyezetedet. Az ideális életkörnyezet megalkotása az alapja lesz a rendrakáshoz kapcsolódó összes döntésedhez, amit a későbbiekben meg fogsz hozni.

Körbevezetés. Az otthonod körbevezetése során megállapítjuk a kiindulási pontot és bepillantást nyerhetek a mindannapjaitokba.

Fókusz. A férjed, a gyermeked, a barátnőd, az anyukád és a telefonhívások mind megzavarhatják a rendteremtésre való fókuszod. Tudasd mindenkivel, akivel együtt élsz, naponta beszélsz, hogy úgy tudnak neked segíteni abban, hogy sikeresen rendet teremts otthonodban, ha ezekben az órákban nem hívnak, nem kérnek tőled segítséget.

Ruhák és a gardróbszekrény (példa)

Az első Otthonszervező találkozó nagy többségében a ruhákkal kezdődik, mivel sokszor ez okozza a legnagyobb kihívást, és ebben van szükség a segítségre.

A halom. Összegyűjtjük a ruháidat egy helyre. A ruha halom mennyisége láttán megvizsgálhatod és szembesülhetsz, hogy mennyi ruhaneműd is van valójában, ami segít átgondolni a ruháiddal való kapcsolati viszonyod. Sokunk esetében igaz, hogy a ruháink csupán 20%-át hordjuk az esetek 80%-ban.

Döntés. A kiválasztási folyamat megismerése után pedig megkezdjük a válogatást, azokra a ruhaneműkre fókuszálunk, amiket meg szeretnél tartani. Amiket pedig nem szeretnél megtartani, ott eldöntöd, hogy az eladás/adományozás/kidobás halomba fog kerülni, majd elengedheted. Én, mint Otthonszervezési tanácsadó segítek abban, hogy ezt a folyamatot a leghatékonyabban, legtöbb energiával és legörömtelibben tudd elvégezni.

Rendszerezés és tárolás. A könnyű és átláthatóbb tárolás érdekében megmutatom, hogyan lehet a ruhákat úgy hajtogatni, hogy a te szekrényedben megfelelő tárolástechnikát alkalmazzuk, kihasználva az otthonod nyújtotta tárolási eszközök mélységét és magasságát. A ruháknál, amiket felakasztunk kialakítunk egy olyan sorrendet, amitől öröm lesz ránézni a vállfán lógó ruhákra, mindennek találunk helyet és kialakítunk egy letisztult teret. Az, hogy milyen sorrend számodra a praktikus, az rajtad múlik.

A szolgáltatásaim közé tartozik, hogy megfelelő tárolási eszközöket javaslok. Kérlek ne vásárolj előre semmit, mivel a későbbi tárolási eszközök függnek, hogy milyen ruhadarabokat tartasz végül meg.

Zárás

Az Otthonszervező találkozó egy beszélgetéssel zárul. Megtervezzük a következő lépéseket az otthonod rendszerezésében, hogy mi a teendő az eladandó – eladományozandó – kidobandó ruháiddal és házi feladatot is kapsz: milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy folytasd az utat egy rendszerezettebb otthon felé.

Készen állsz a változtatásra?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ügyfélszolgálat: +36 70 394 3221
Bemutatóterem: 1068 Budapest Szófia u. 18.
(H és Cs, 10-18 ó)

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket facebookon

Kívül Belül Boldogság © 2021 | Minden jog fenntartva | NAIH-130710/2017. | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi tájékoztató
web: modernitymarketing.com

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz