Konzultáció

Ingyenes

konzultáció

Online

konzultáció

Személyes

konzultáció

Otthontervező

konzultáció

Ingyenes konzultáció

A beszélgetés során megismerjük egymást. Kérdések mentén megállapítjuk azokat a főbb területeket az otthonodban, amiken szeretnél változtatni. Az ideális életkörnyezeted kialakítására fogunk törekedni. Elmondom melyik módszert, és milyen eszközöket javaslok a problémádra a tapasztalatom alapján, és javaslatot teszek, hogy hogyan tudnék segíteni a cél elérésében. Kötöttségek nélkül.

Mindazoknak, akik még nem biztosak, hogy készen állnak az előttük álló változásra, szeretnének energiát meríteni, tájékozódni, és felkészülni a változtatásra.

Ez egy kb. 30 perces telefonbeszélgetés, melynek célja, hogy beazonosítsuk az elakadási pontokat és megtaláljuk, melyik szolgáltatás a számodra legmegfelelőbb.

Online motiváció hétről-hétre

Vidéki vagy? Külföldön élsz? Vagy csak egy pici motivációra és összeszedettségre lenne szükséged, hogy elérd a céljaidat otthon? Az online motivációs tanácsadást pont neked találtam ki 4 / 8 héten át, hétről-hétre, heti egyszer “találkozunk” online, és megbeszéljük, hogy mire jutottál előző héten egy adott területen, és mik lesznek a következő heti céljaid. Ez egy fantasztikus lehetőség azoknak, akiknek csak egy kis lökésre, vagy akár megerősítésre lenne szükségük, de saját maguk szeretnének szelektálni és rendszerezni. 

 • Akik az online tanácsadást preferálják, és szeretnének visszacsatolást és megerősítést kapni. Szokás alapján egy stratégiát alkotunk, hogy te magad egyedül, de mégis hatékonyabban neki tudj esni az otthonodnak, tudj megfelelő mélységben szelektálni és rendszerezni 1-1 területet az otthonodban. Heti 1 óra motivációs tanácsadás az átláthatóbb otthonért 
 
Díj: 
4 alkalom: 100.000 ft+ ÁFA (4×1 óra)
8 alkalom: 160.000 ft + ÁFA (8×1 óra)
Professzionális rendszerezés Cserta Szandra

Személyes Konzultáció

Tartalmazza az Ingyenes Online Konzultációt.

Egyszeri 2 órás személyes tanácsadás az otthonodban. A találkozás során egy számodra megfelelő, hatékony stratégiát kapsz arról, hogy hogyan haladj az otthonod szervezésével a gyakorlatban. A 2 óra alatt egy általad választott helyiséget pedig a részletekbe menően is átnézünk. Amennyiben valahol később elakadnál szívesen segítek. (Budapest határtáblájától: 150 Ft/km)

  • Mindenkinek, aki egy kezdeti pozitív lökést szeretne a folyamat elkezdéséhez, vagy aki szeretne személyre szabottan segítséget kapni a rá váró munkára.
   
  Díj: 80.000 ft + ÁFA / 2 óra (személyes, az otthonodban)

Otthonszervező találkozó

Tartalmazza az Ingyenes Online Konzultációt, valamint egy széleskörű, személyes tanácsadást az otthonodban. Első lépésként meghatározzuk kérdések segítségével ideális otthoni környezetedet és ideális életmódodat. A rendszert a háztartás már meglévő szokásai köré építjük ki. A professzionális rendszerezés 9-16 óra között egy-egy teljes napot igénybe vesz. Vannak olyan háztartások, ahol egyedül, van, ahol közösen végezzük a munkát az ügyféllel, szelektálás mértékétől függően. Új háztartásoknál, ahol teljes mértékben én rakom össze a rendszert, ott inkább egyedül szoktam dolgozni, míg olyan háztartásokban, ahol inkább a szelektáláson van a hangsúly az ügyféllel közösen szoktunk együtt haladni. 

Átlagosan 3 alkalomra van szükség, hogy az egész otthonodat hatékonyan rendszerezzük. Leginkább Pest megyében szoktam rendszerezni, azonban Magyarország területén bárhova el tudok menni, vidék esetén minimum 2 egymást követő nappal tudsz kalkulálni. (Ilyenkor extra költség a km díja és a szállás) 

Professzionális rendszerezést, ajánlom, ha:

 • hatékonyan szeretnél rendszerezni,
 • valamikor már egyedül nekikezdtél, de valahogy sosem fejezted be,
 • az otthoni káoszt egy bevált rendszerezési módszerre cserélnéd le,
 • nincs időd, energiád, kedved ezzel foglalkozni, de szeretnél egy jól működő rendszert az otthonodban.

 

Díj: 

1 alkalom: 120.000 ft + ÁFA (1 nap)

3 alkalom: 300.000 ft + ÁFA (3 nap)

6 alkalom: 520.000 ft + ÁFA (6 nap)

Opcionális: 

webáruház termékeit viszem igény szerint (webáruház árai alapján)

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ügyfélszolgálat: +36 70 394 3221
Bemutatóterem: 1068 Budapest Szófia u. 18.
(Hétfő 10-18 ó)
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket facebookon

Kívül Belül Boldogság © 2022 | Minden jog fenntartva | NAIH-130710/2017. | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi tájékoztató

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz