Napszemüveg tárolás otthon | a napszemüveg helye az előszobában

Napszemüveg tárolás otthon
hirdetés

 

Ahogy a hőmérséklet emelkedik, mindannyian izgatottak vagyunk, hogy több időt tölthetünk a szabadban. Ez azt jelenti, hogy még egy dolog lesz, amit nem szabad otthon felejteni a kulcs, telefon, pénztárca mellett: A napszemüveg. Ahhoz, hogy ne maradjon otthon, bizony a napszemüveg tárolás kérdése is felmerülhet. Fiókban? Saját tokjában? Külön szemüvegtartó állvány segítségével tároljuk?

Napszemüveg tárolás pontos helye

A napszemüveg megfelelő tárolásának első lépése egy kijelölt hely – lehetőleg olyan helyen, ahol öltözködünk – megtalálása a számára. Az előszoba ideális hely számukra, mivel ez az utolsó hely, melynél időt töltünk, mielőtt elhagyjuk otthonunkat. Egy másik opció a gardrób szoba, vagy ruhás szekrényünk egyik polca lehet. Nincs egy jó megoldás, ahogy számunkra ”logikusabb”.

Szemüvegtartó állványon tárolás

A napszemüveg tárolás egyik legátláthatóbb módja a napszemüvegtartó állvány használata. Ezek a rendszerezők különböző formájú és méretűek, lehetővé téve több napszemüveg tárolását. Arra is tervezték, hogy megvédjék a szemüveget a karcolásoktól és sérülésektől, így kiváló lehetőség bárki számára, akinek több napszemüvege van. Sőt, még a kulcsnak, és egyéb apróságnak is marad hely. Ha nincs fiókod, nagyszerű opció!

Mit tároljuk együtt?

Mit tároljuk együtt, de mégis külön? Ilyenkor át lehet gondolni, hogy mire van szükségünk induláshoz. Összegyűjtöttünk pár példát:

  • bejárati kulcs
  • kocsikulcs
  • napszemüveg
  • fülhallgató
  • óra
  • fülbevaló és egyéb ékszerek
  • napfényvédő
  • telefon (ha vagy olyan bátor, hogy az előszobában hagyod a telefonodat)

A fiókrendszerező használata a irodánkban és az íróasztalunknál.

Fiókban az előszobában

Ha nincs hely, vagy nincs lehetőség pultra és nyitott felületre helyezhető szemüvegtartóra, az előszobai fiókban való napszemüveg tárolás is lehet egy opció. Az előszobában ha van egy teljes fiók, akkor fiókrendszerező segítségével el tudod választani a különböző apró kategóriákat, így csökkenthetjük az egyéb karcolásokat a napszemüvegen. Átlátható és könnyű eldönteni, mire is van szükség indulás előtt. 

A fiókon belül tarthatjuk “pucéran”, illetve tokban is. Így tokkal együtt helyezhetjük a táskánkban, ha nem szeretnéd azonnal felvenni a napszemüvegedet. Így talán a legbiztonságosabb, mégis az a tapasztalat, hogy viszonylag kevesen tartják tokkal együtt a napszemüveget.

Napszemüveg tárolás fontos szempontjai

A napszemüveg tárolása során elengedhetetlen, hogy távol tartsuk az éles tárgyaktól, például a kulcsoktól. Könnyű véletlenül megkarcolni a napszemüveget, amikor hozzáér a kulcsokhoz, ezért célszerű külön tartani őket. Mégis együtt…logikus, nem? A fenti lehetőségek ezekről gondoskodnak 🙂

Összefoglalva, a napszemüvegek megfelelő tárolása elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig emlékezzünk magunkkal vinni, és hosszútávon is megőrizhessük karcmentességüket. Ha van otthona a napszemüvegeinknek, és kijelölt helyen tároljuk őket az előszobában, vagy gardróbszobánkban, napszemüvegtartó állványt használunk, vagy előszoba bútorban egy fiókban rendszerezzük őket, nem csak kívül, de belül is rendszerezettebbek lesznek gondolataink. Kellemes készülést a nyárra, és ne felejtsetek napfényvédőt is használni 😉

Napszemüveg tárolás otthon, az előszobában
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz