Elindul a “kedvencek” sorozat, amiben minden hónapban kiválasztunk 5 terméket és kicsit jobban bemutatjuk nektek, hogy miért találjuk ezeket hasznosnak. Ezek a termékek az adott hónapban 10% kedvezménnyel megvásárolhatóak: használd az oktober kuponkódot.

 

Az október hónap tökéletes lehet arra, hogy beiktass egy nagytakarítást és egy kis rendszerezést otthonodban. A portörlést sajnos sokszor meg kell csinálni, hiszen a porcicák időről-időre beköszöntenek a bútorokon, háztartási gépeken. Ehhez tökéletes eszköz lehet a strucctollból készült tollseprű. Egy másik eszköz, ami jobb, ha természetes anyagból készül az a szappan. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy gyakran moss kezet, és erre a Marseille típusú szappanok szuper megoldást nyújtanak. Ha rendszerezésben gondolkodsz, akkor olyan területekre, mint a konyha, a gardrób vagy a gyerekszoba mindig ráfér egy kis szortírozás. A tepsitároló, a sáltartó és a rekeszes tároló pedig pont ezekre a helyekre specializálódtak. 

Tollseprű

A por hatékony eltávolításához az egyik legjobb választás egy természetes anyagból készült portörlő, amely nemcsak eltünteti a port a bútorok felületéről, de meg is akadályozza, hogy a porszemek a levegőbe jussanak. Ez kifejezetten fontos lehet, ha van valaki a háztartásban, aki asztmával vagy más légúti betegséggel küszködik. Erre pedig a strucctollból készült tollseprű kifejezetten alkalmas, hiszen a tollak formájából adódóan képesek megkötni a port. Nem mellesleg esztétikus igazán látványt nyújt. Nincs szükség arra, hogy besuvaszd a portörlőt egy kevésbé látható helyre, hiszen ezt a tollseprűt büszkén mutogathatod a ház lakóinak és vendégeinek. (A kedvezmény mind a 3 méretre vonatkozik)

Marseille szilárd mosogatószappan

A Marseille szappan az egyik legősibb módszerrel készült kuriózum. A szilárd mosogatószappan mosogatáshoz érdemes használni a fa mosogatókefe barátja. Nem tartalmaz színezéket, allergéneket és szintetikus adalékokat. Ezért ajánlott allergiás embereknek is. Gazdaságosabb, mint a közönséges szappan, van hogy akár kétszer hosszabb ideig is tart. Organikus olíva olaj alapú többfunkciós eszköz. Kifejezetten ajánlom Neked ezt a szappant, ha előnyben részesíted a természetes módon és természetes anyagokból előállított termékeket. Ez a termék mosogatáshoz vagy akár ruha mosáshoz is hasznos lehet, a makacs foltok előkezelésére kifejezetten alkalmas. Vegyszermentességéből adódóan az érzékenyebb bőrre is pozitív hatása van. 

Tepsitároló

A modern konyha tepsi tárolója

A Tepsitároló megoldja az évtizedes problémát: mit csináljunk a tepsivel, vágódeszkával, vagy éppen a muffin sütővel, mikor éppen nem használjuk őket? Hajlamosak vagyunk felhalmozni különböző tepsiket vagy más sütéshez használatos. Ilyenkor megpróbáljuk azokat Jenga szerű módszerrel egymáson kiegyensúlyozni, azonban ez hosszú távon sajnos nem működőképes megoldás. Minden egyes használat alkalmával le kell emelnünk az adott tepsi tetejére rakott társait. Ezeknek a csekély, de kényelmetlen pillanatoknak az egyvelege tudja hirtelen kiborítani az embert. Így azt javaslom, hogy egymás mellett érdemes tárolni ezeket a keskeny, de nagyobb átmérőjű konyhai eszközöket. Nem karcolják össze egymást, és gond nélkül hozzátudunk férni bármelyik tepsihez.

Sáltartó

Beköszöntött az ősz, ezért érdemes elővenni a sálakat, mert sajnos 15 °C-nál már nem nagyon lesz melegebb. Ha az a típusú ember vagy, aki kettőnél több sál birtokában van, akkor érdemes beruháznod (:D) egy sáltartóba. A sáltartó segítségével gyűrődés- és gubancmentesen tudod tárolni a sálakat. A lyukakba 18 darab sálat tudsz beakasztani, azt már Te döntöd el, hogy ezeket szín, anyag vagy szezon szerint fogod szortírozni. 

Azt viszont fontos megemlíteni, hogy csak 1 viszonylag vastag sálat tudsz belerakni, a többi karikába közepes / vékonyabb sálat lehet beletenni. Kifejezetten praktikus ha különböző sálakat szeretsz felvenni az éppen aktuális outfitjeidhez 🙂

Műanyag rekeszes tárolódoboz

A rekeszes tároló a gyerekszobában és a garázsban is hasznos kiegészítő lehet.

Egy halomban állnak a legók a gyerekszobában? Vagy, ami még rosszabb szerteszét hevernek a földön, arra várva, hogy mikor lépsz rájuk? Rendszerezd a legókat szisztematikusan, hogy a gyerekszoba padlója újra láthatóvá válljon számodra. A kicsiknek is előnyös lehet, hiszen megtanulhatják, hogyan kell színek szerint csoportosítani a legókat. De kategorizálhatod a lego figurákat, ha szétszeded őket, akkor a figurák darabjait: lego fejeket, sisakokat, lábakat, karokat külön-külön tudod kategorizálni. Akár fel is címkézheted az egyes rekeszeket színek szerint.

Az aktuális kedvenc termékek a webáruházban most extra 10% kedvezménnyel megvásárolhatod. Használd az oktober kuponkódot! Ha lemaradtál róla, keresd fel az éppen aktuális kedvenceket a blogon.