Sminktárolás tippek Kell a púder ecsetek ajánlásával

Olyan típus vagy, aki imádja a sminktermékeket, és a legújabb palettákat, rúzsokat és egyéb kollekciókat? Azon nyomban megvásárolod, amint azok kikerülnek a piacra? Vagy esetleg olyan, akinek az alap kozmetikai termékek, mint a szempillaspirál, nude rúzs, és egy kis korrektor bőven kielégítik az igényeit a sminkelést illetően? Vagy esetleg a kettő között valahol félúton? 

A következő pontokban olyan, sminkrendszerezőket fogok nektek bemutatni, amik kifejezetten megkönnyítik a tárolást, hiszen nem kell professzionális sminkesnek lenned ahhoz, hogy tudd: a megfelelő sminktárolás hozzátartozik a sminkeléshez ;). Ha rengeteg pénzt költesz sminkekre, szinte már sértő, ha csak bedobod egy fiókba, vagy a fésülködő asztalon hagyod várva, hogy bármelyik percben leessen, és eltűnjön örökre. A smink- és szépségápolási termékek mennyiségétől függően biztosan találsz majd egy tárolóegységet, amely számodra megfelelő lesz. A következőkben felsorolt termékek mind strapabíróak, kiváló minőségű akrilból készültek, valamint funkcionalitásuk szempontjából igen nagy változatosságot képviselnek.

Sminktárolás szempontjai

Először is érdemes átgondolni, hogy milyen szempont alapján szeretnéd rendszerezni a sminkeket. A lehetséges opciók közé tartozhat, hogy márka szerint, típus szerint, szín és árnyalatok szerint különíted el a sminkeket. Azonban mindenképp fontos kiemelni, hogy azokat a termékeket, amelyeket napi szinten használsz, célszerű kiemelni, előre rakni, könnyebben elérhetőbb helyen tárolni – tudod, mint a kamra rendszerezésnél, amit gyakran használsz, szem előtt legyen.

Talán a legmegfelelőbb hely az íróasztalod vagy a fésülködő asztalod lehet a rendszerezők tárolására. A következőkben egyszerű tárolási megoldásokat mutatok be, amelyek segítenek rendet tartani mind az asztalodon, mind a fiókjaidban. 

Minimalista sminktárolás

Amennyiben minimális mennyiségű sminked van, egy kisebb sminktárolás megoldás is tökéletes neked. Az ügyfeleim kedvence a Rain smink rendszerező. Hat darab fakkja van, ebbe aztán minden belefér, ha egy alap smink összeállításában gondolkozol a mindennapokban.

A Rain smink rendszerező picit vastagabb műanyagból készült, az alja eső hatású, míg a smink állvány ugyancsak hatrészes, de kecsesebb, vékonyabb anyagból készült. Funkcióban és méretben hasonlóak.

 

Nagyobb mennyiségű sminktárolás asztalon, polcon, magas belmagassággal

Ezekre az állványok, és mindenféle függőlegesen tárolható sminktartó állvány kiváló lehetőség. Ha van helyed felfele, ezeket javasom, hiszen átlátszik, könnyen belelátsz és viszonylag egy helyen vannak, egy nagy kompakt egység az egész. 

Emeletes sminktartó állvány – fiókos – smink és körömlakk

Az emeletes sminktartó állvány akkor lehet megfelelő számodra, ha rengeteg sminktermék birtokában vagy, és nemcsak az alap hozzávalókat (rúzs, alapozó, szempillaspirál) használod nap, mint nap. Ha te olyan ember vagy, aki palettákkal, szemhéjpúderekkel és egyéb extra kozmetikumokkal is megszokta fűszerezni a mindennapi szépítkezési rutinját? Ez a sminktartó állvány tökéletes kozmetikai tárolási megoldás a sminkek és kiegészítők széles választékának, akár a sminkasztalon, akár a fésülködő asztalon. Az egyszerű dizájn és a praktikus funkcionalitás kombinálódik smink rendszerező formájában: a három hosszúkás rekesz helyet kínál alapozóknak, fixáló spraynek, primernek, és más szépségápolási termékeknek; a két oldalsó rekesz szemceruzáknak, folyékony rúzsoknak és ecseteknek. 

Sarok piramis 3 szintes polc

A körömlakk tartó állvány sarok piramis olyan tároló, inkább rúzsokat érdemes tárolni, illetve kisebb egyedülálló szemhéjfestékeket. Emellett a sarok piramis tökéletes körömlakkokhoz, parfümökhöz is egyaránt. Nagy mérete, és a 3 polc lehetővé teszi az extenzív tárolást, és az egyszerű hozzáférést. 

Ha van üres sarkod a felületen, ahol tárolni szeretnéd akár a sminklemosódat, krémeket és nagyobb tubusokat is, akkor a magasított sor errendezés miatt könynedén átláthatod, hogy mit is kell elővenned a következő lépésekhez.

 

Smink állvány, 5 részes, magas

Az 5 részes smink állvány is olyan tároló egységek közé tartozik, ami egy nagyobb smink kollekcióval rendelkező barátnak felelne meg leginkább. Az öt osztott rész lehetővé teszi a szisztematikus tárolást. Szuperül megállja a helyét körömlakkok kiegészítők, pirosító, szemhéjpúder, rúzs, bronzosító, highlighter tárolásakor. Fürdőszobai pultra, mosdókagylóra, íróasztalra, fésülködő asztalra, konyhai munkalapra, vagy irodában, fiókban, hálószobában ideális. Magas, így mindenképpen olyan tárgyakat és kiegészítőket érdemes benne zárolni, amikhez könnyedén hozzá tudsz férni, és nem kell benne kotorászni. 

 

Rain smink tároló, hordozható

A több rekeszes, hordozható smink tároló tökéletes kozmetikai rendszerező megoldás, amely az összes sminket és kiegészítő széles választékát könnyen elérhető helyen tartja, akár a sminkasztalon, akár a komódon. Hatalmas, viszont ha sok sminked van, és folyamatosan mozgatnod kell, mert nem ott sminkelsz ahol tárolod, tökéletes megoldást biztosít részedre. Az egyszerű dizájn és a praktikus funkcionalitás elegyedik smink rendszerező formájában: a három hosszúkás rekesz helyet kínál a sminkpalettáknak, highlightereknek, bronzosítónak, pirosítónak, púdernek, és más szépségápolási termékeknek; a két oldalsó rekesz pedig szuper rúzsok, alapozó, ecsetek tárolására.

 

Fiókos sminktároló

Ugyan ezek kisebb állványok, mégis a fiókos megoldás néha segít az apróbb kiegészítők rendszerezésében. A fiókos sminktároló, aminek még a tetején is vannak kisebb rendszerező fakkok az extra rúzsoknak tökéletesek, ugyanakkor ha nincsen szükséged az extra tárolásra, csak a két fiókra, akkor a két fiókos smink tároló lesz a neked való. Szájfények. rúzsok, és egyébb hosszúkásabb dolgok tárolására kifejezetten alkalmas, azonban ecseteknek nem javasolnám, mert hosszanti irányban nem férnek el benne. Ilyen értelemben nem csak azt kell nézned, hogy mi az ami elfér az adott területen, hanem azt is, hogy mit szeretnél benne tárolni. 

 

Sminktárolás tippek fiókban

Ha van például smink asztalod, és hozzá fiókod, előszeretettel tárolhatod a fiókban, azon belül pedig fiókrendszerezőkben a sminkjeidet, hiszen a fiók miatt kevesebb por éri a sminkecseteket, alapozókat púdereket és egyéb olyan sminktermékeket, amikre mindenképpen szükséged van. Ezekre a smink fiók rendszerező különböző méreteit javaslom, fiók nagyságától függően bele kell sakkozni, hogy mindennek meglegyen a helye. Maga a smink fiók rendszerező is olyan esztétikus, hogy öröm lesz kinyitnod a fiókodat. 

 

Smink tárolás egyéb kiegészítői

Üveg sminkecset tartó gyöngyökkel

A sminkecset tartó Kell a Púder Gabi kedvenc terméke a webáruházból. Még a boltjában is megtalálható mind a három méretben! Ez a kozmetikai rendszerező sminkecsetek, szempillaspirálok, szemceruzák, rúzsok, szájfények tárolására remekül alkalmas. Belsejében üveggyöngyök vannak, így könnyen bele lehet állítani az ecseteket, amelyek nem esnek ki a gyöngyöknek köszönhetően. Szerintem igazán elegáns megoldása sminktárolás szempontjából. Mosdón, polcon, szekrényen, íróasztalon és fésülködő asztalon is kiválóan mutat, emellett rendkívül funkcionális.

Sminktárolás tippek a mindennapokhoz otthon, a fürdőben.

LED lámpás tükör

Sminkasztalra extra lámpa és fényforrás a LED lámpás tükör, amiben könnyen kisminkelheted magad és ápolhatod a bőröd. A Sminklemosás is hozzátartozik a sminkeléshez. Ugyanolyan fontos talán, hogy jól megtisztísd az arcod, mielőtt elmész aludni. Ahhoz, hogy megbizonyosodj, valóban eltávolítottál mindent, a tükör egyik oldala többszörös nagyítással rendelkezik. Elemes, tehát bárhova viheted, ahol éppen szükséged van rá.

 

Pipere fürdőszobai tálca

Mi történik az éppen használt sminkekkkel? Vagy amikor le akarod tenni az egyéb kiegészítőidet? Erre való a pipere fürdőszobai tálca. Ezeknek a modern tálcáknak beépített fogantyúi vannak és egymásra rakhatók. Nyitott, ezért könnyen elérhetővé teszi a termékeket, ilyen lehet például: borotva, krémek, karkötő, fülbevaló, nyaklánc, zsebkendő, szalvéta, sminklemosó kendő, olyan sminktermékek, mint az ecsetek, szemhéjpúderek, paletták, alapozó, fixáló spray, primer.

 

Sminktartó doboz tetővel

Nem biztos, hogy smink termékeket szeretnél tárolni majd a sminktartó doboz tetővel különböző méreteiben, lehet, hogy épp a vattakorongokat fogod majd belerakni, mégis jó tulajdonság, hogy teteje is van, így kevésbé lesz poros, vagy púderes, ami bele kerül 😉

 

Remélem tudtam neked segíteni ezekkel az ötletekkel, és találsz majd a listában olyat, amit pont megfelelőnek találsz. Ha egyéb segítség kellene, keress bátran a Bemutatóterembe is eljöhetsz, sőt még a sminkjeidet hozhatod!