S

Elindul a “kedvencek” sorozat, amiben minden hónapban kiválasztunk 5 terméket és kicsit jobban bemutatjuk nektek, hogy miért találjuk ezeket hasznosnak. Ezek a termékek az adott hónapban 10% kedvezménnyel megvásárolhatóak: használd a szeptember kuponkódot.

Ebben a cikkben szeretnék Neked bemutatni 5 terméket, amelyek garantáltan feldobják számodra a szeptember hónapot, mi több szuper segítség lehet, ha úgy döntenél, hogy az őszi időszakban kicsit rendszerezni szeretnél az otthonodban. Találkozni fogsz egy jópofa boros pohár jelölővel, fából készült hulladékmentes hajkefével, nagyméretű rendszerező dobozzal és szenzoros automata szappanadagolóval is, hogy az őszi betegségekkel teli szezonban is segítségedre legyünk. 🙂 

Automata szappanadagoló 

Mindig jól jön egy szenzoros szappanadagoló, egy olyan időszakban, amikor nagyobb az esélye a megbetegedéseknek. Ősszel egyre hidegebb és hidegebb lesz, így célszerű lecsökkenteni annak a lehetőségét, hogy baktériumok támadják meg szervezetünket.

Erre egy tökéletes módszer az automata, “érintésmentes” szappantartó használata. Ez a kis kütyü pont annyi szappant nyom a kezedbe, amennyi egy kézmosáshoz szükséges, anélkül, hogy meg kellene erőltetned magad. Ráadásul  gyermekeid is garantáltan megkedvelik, ezzel megtanítva nekik a hatásos kézmosási folyamatokat.

Használhatod folyékony szappan adagolására, mosogatószer adagolására és etrmészetesen kézfertőtlenítő adagolására is.

Forgótálca, konyhai eszköztartóval

Tagadhatatlan, hogy furcsa az elnevezés, de amilyen szokatlan a termék neve, annál hasznosabb. A Lazy Susan elnevezés egyébként Thomas Jefferson 18. századi kitalációja. Lánya, Susan sokat panaszkodott, hogy étkezés közben mindig utoljára kerül rá a sor, és emiatt sosem lakott jól a vacsorák alkalmával. Ami tény az tény, ez a forgótálca könnyű hozzáférhetőséget biztosít azoknak az ételeknek vagy konyhai kiegészítőknek, amiket rápakolsz.

Több fajtája is van, de ez a konyhai eszköztartós változat inkább a konyhapultra való, hiszen a közepén egy magasabb tároló is van, az egyéb konyhai eszközök tárolására. Így középre mehetnek a konyhai eszközök, a szélére pedig olajok, vagy akár fűszerek is, feltéve hogyha kis üvegcsékben tárolod őket. 

Vess véget a nehezen elérhető sarkokba becsúszott olajnak, és a rég nem látott fűszereknek! Így a takarítás is könnyebb lesz, hiszen csak a tároló alján lesz mézfolt, olajcseppek, vagy kiszóródott bors. 

Borosüveg dugó és ital jelölő ember alakú szett

Elsősorban egy olyan terméket hoztam Neked, ami ebben a hónapban kifejezetten jól jöhet otthon, ha családi, baráti vagy éppen munkahelyi ünneplésre kerülne sor. A 7 darabból álló készletben bohókás kis ember alakú pohár jelölőket és borosüveg dugót találsz.

Szeptember az a hónap, amikor még simán elfogyasztjuk a jéghideg rozéfröccsöt, de már bekészülhetünk a zamatos vörösborral is. Ezek a pohár jelölők nemcsak hasznos kiegészítők lehetnek egy partyn, de szuper beszélgetés kezdeményezőként is, hiszen ki menne el szó nélkül a borospohár szárára kapaszkodó emberke mellett?

Az pedig egy plusz dolog higiéniailag is, hogy nem keveritek össze a poharakat… mármint én általában úgy különböztetem meg az enyémet a többiekétől, hogy az enyém a “legmaszatosabb”… ez annyira talán nem a legjobb megkülömböztetési módszer 😛

Ha pedig inkább sörkedvelő vagy akkor a madár sörnyitó a te terméked!

Fa hajkefe lekerekített fa “sörtékkel”

Hiszed vagy sem, nem mindegy milyen fésűvel vagy hajkefével fésülködsz! Szeptemberi időben érdemes elkezdeni különös figyelmet fordítani a hajad egészségére is. Ez a fa hajkefe szuper hajmosás utáni fésülködésre, hiszen ritka fogú fésűről beszélünk. A haj megtisztítása után nagyon érzékeny a haj, ezért fontos, hogy kesztyűs kézzel bánjunk vele ilyenkor. A legjobb, ha tincsekre bontod a hajad, és a hajtincs aljától kezdve óvatosan fésülöd ki. Hidd el, észre fogod venni a változást! A másik előnye a ritka sörtéjű hajkeféknek, hogy tisztítása könnyű, nem kell órákig válogatnod a hajszálakat a sörték közül. 

Nagy átlátszó rendszerező doboz

Kész vagy az őszi nagytakarításra? Vagy a gyerekeid írószereire ráfér egy kis rendszerezés? Ha igen, akkor ez az átlátszó rendszerező doboz lesz a legjobb választás számodra ebben a hónapban. Tágas, praktikus és strapabíró, hiszen skandináv gyártótól származik.

Most a sulikezdés folyamán rengeteg írószer, füzet, papír halmozódik fel, kérdés az, hogy hol tároljuk? Ebben az L-es méretű dobozban gond nélkül elférnek a gyerkőc által még nem használt A4-es füzetek is, amiket viszont már most beszereztél. Átlátszó, így könnyebben elérhetővé válnak a benne tárolt papír-írószerek. Iskolával kapcsolatban ebben a nagy méretben tényleg csak a most még nem ahsznált dolgokat javaslom tárolni. Az aktuális dolgok igencsak elvesznének benne 😉

Emellett kamrában is megállja a helyét olyan extra nagy csomagolású vagy üvegű élelmiszereknek, amikből az őszi időszakban betárazunk, mint például magvak, lekvárok, és más plusz tartós étel. A lehetőségek tárháza végtelen!

Az aktuális kedvenc termékek a webáruházban most extra 10% kedvezménnyel megvásárolhatod. Használd a szeptember kuponkódot! Ha lemaradtál róla, keresd fel az éppen aktuális kedvenceket a blogon.

Kívül Belül Boldogság Webáruház

Fűszertartó piramis a modern konyha kötelező eleme

Fűszertartó piramis

Érdekel
Modern konyha és a teafiletr tároló

Teafilter tároló doboz

Érdekel
Kamra rendszerezés felsőfokon.

OXO ételtárolók

Érdekel
A modern konyha tepsi tárolója

Tepsi és deszka tároló

Érdekel