Skip to content

Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre

Havi előfizetéses inspirációs szakmai program kisvállalkozók részére

A Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre program azért jött létre, hogy havi szinten fókuszáltan és tudatosan fejlesszük a vállalkozásainkat egy adott témában. Minden hónapban változik a szakértő és a téma is, hiszen mindenki másban erős. A témák változatosak, izgalmasak, és ami nagyon fontos: abszolút gyakorlatias lesz minden egyes hónap.

Következő csatlakozás: MÁRC. 18. - MÁRC. 22.
Téma: EMAIL MARKETING KISVÁLLALKOZÓKNAK

Szakértők és témák

A program folytatódik 2022-ben is, tarts velünk!

 • Email marketing (április)
 • Sales (május)
 • Pinterest (június)
 • Szponzoráció & együttműködés (július)
 • Influencer együttműködés (augusztus)
 • Karácsonyi planning (szeptember)
 • Networking (október)
 • Szerzői jogi téma (november)
 • 2023-as tervezés (december)

 

A Szakértőkről és a Témákról bővebben lejjebb tudsz olvasni. 

Következő csatlakozás: MÁRC. 18. - MÁRC. 22.
Téma: EMAIL MARKETING KISVÁLLALKOZÓKNAK

Program tervezet

Minden hónap hasonlóan van felépítve, természetesen mivel minden szakértő és a téma különböző, így kisebb eltérések lehetnek, azonban a 30 napos kurzus (ahogyan kijön a 4 hét, annyi nap lesz – tehát hétfőn kezdődik az aktuális hónapban és szombaton fog befejeződni a 4. hét végén) minden esetben 4 részre van felosztva:

 • 1. hét: a nulladik pillanatban ha szükséges, tudástárat kapnak a jelentkezők, hogy mindenki hasonló szinten tudja kezdeni a kurzust. Az első hét többynire videós tartalommal fog kezdődni, melyet az oktatás felületen vissza lehet nézni egészen a 4. hét végéig. Ez a videó lehet, hogy élőben lesz megtartva, majd pedig fel lesz töltve a hét folyamán az oktatási felületre, de a lényegen nem változtat: a résztvevők a saját tempójukban, bármikor visszanézhetik a videós anyagot.
 • 2. hét: a következő héten egy írásos anyag következik, további gyakorlatias, apróbb feladatokkal az adott témán belül.
 • 3. hét: Itt egy szünet van a kurzusba, pusztán azért, mert a jelentkezők kapnak egy nagyobb volumenű feladatot a témán belül, melyet a következő hétre teljesíteni kell. Ezek előreláthatóan több órát is igénybe vehetnek, témától és gyakorlottságtól függően.
 • 4. hét: eddigre elkészül a nagyobb feladat, egy Q&A videó keretén belül az adott szakértő válaszol a hetekben felmerült kérdésekre, és lezárásra kerül a program.

A program anyagai az oktatási felületen lesznek megtalálhatóak, valamint minden oktató köré egy Facebook csoport fog épülni, hogy az adott témában nem csupán az oktató, hanem a résztvevők is segítsenek egymásnak, reflektáljanak mások munkájára és segítséget kérjenek, miután az adott projekt elkészül.

A program nem titkolt célja, hogy a tudásanyagon felül egy közösségépítő, pozitív szerepe is legyen a programnak.

A programban az anyagok 1 hónapig lesznek elérhetőek, utána törlődnek a felületről. Ez azt jelenti, hogy az aktuális hónapban hétfőn kezdődik el a kurzus (minden hónapban picit eltér a kezdő dátum) és a rá következő 4. hét szombatjáig lesznek elérhetőek az anyagok. Pontosabban szombat 12 óráig. A résztvevőknek ennyi idő áll rendelékezésére, hogy az anyagot feldolgozzák.

 

Következő csatlakozás: MÁRC. 18. - MÁRC. 22.
Téma: EMAIL MARKETING KISVÁLLALKOZÓKNAK

Havi előfizetéses rendszer – árak

A Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre szakmai program egy havi előfizetéses rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogyha csak 1-1 témára szeretnél becsatlakozni, akkor azt is megteheted, de ha hosszabb távra köteleződsz el a program mellett, akkor a havi előfizetés ára az elköteleződés hosszától függően csökkenni fog.

Mivel maga a program egy közösségi munka a szakértőktől is, így minden szakértő egy kuponkóddal promotálja a programot. Így fontos, hogy használd fel az adott szakértő kuponkódját a jelentkezésnél. Így tudunk mi is, előadók is tanulni, hogy mi az ami működik, melyik szakértőnek sikeres és miért a kampánya. Plusz ezzel segíted az adott szakértőt is 

A Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre program szakmai anyagai 1 hónapig lesznek elérhetőek, vagyis az adott 4 hétben lesz elérhető az anyag (a 4. hét végén az utolsó szombaton töröljük az anyagot szombat 12 órakor a felületről). Amint elkezdődik a következő hónap, haladunk tovább a következő havi szakmai anyaggal, így fontos, hogy együtt tudj haladni az anyaggal. Nem lesz megerőltető, nem érzed majd úgy, hogy mellette nem tudsz a saját vállalkozásod mindennapi teendőivel foglalkozni, viszont biztos, hogy szükség lesz tudatosan félretenni az időt, hogy abban a hónapban haladj a kurzussal.

Előfizetés árak:

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az előfizetés ára nem feltétlen tükrözi a tudásanyag mennyiségét, melyet a résztvevők kapnak a szakmai hónap során. Mi ezzel szeretnénk segíteni a jelentkezőknek, hiszen mindenkit érint a jelenlegi helyzet, de nem szeretnénk, hogy valaki lemaradjon erről a lehetőségről. Ezért ilyen baráti az ár. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a karantén ár.

Minden szakértőnek a kuponkódja 100 Ft kedvezményt ér. Jelképes, mégis fontos, hogy használd valamelyiket, aki meggyőzött, hogy részt vegyél a kurzuson.

 • 1 havi szintű elköteleződés: 10000 Ft/hónap
 • 3 havi elköteleződés: 7000 Ft/hónap
 • 6 havi elköteleződés: 5000 Ft/hónap

Programhoz való csatlakozás – időpontok

A programhoz kizárólag csak az adott szakmai program elején lehet becsatlakozni, hogy ezzel is motiváljuk egymást, hogy együtt haladjunk a feladatokkal és tudatosan fejlesszük a vállalkozásunk adott szakmai részét. Amennyiben lemaradtál éppen a program nyitásról, javasoljuk neked addig a Napi Vállalkozás egyperceseket, ami egy INGYENES programsorozat.

Csatlakozási időszakok: (kezdés utána hétfőn 😉 )

 

Következő csatlakozás: MÁRC. 18. - MÁRC. 22.
Téma: EMAIL MARKETING KISVÁLLALKOZÓKNAK

Szakértők és témák bővebben: 


Szendi Réka

Email marketing kisvállalkozóknak: hogyan függetlenedjük a social médiától, hogyan építsünk saját adatbázis, és hogy használjuk ki az email marketing erejét, valamint milyen automatizációk tudják könnyíteni a mindennapi életünket.

1. hét
 • mit értünk az alatt, hogy függetlenedés a social mediatól? 
 • miért fontos saját adatbázist gyűjteni, mit értünk ezalatt? 
 • hogyan tudunk saját hírlevél adatbázist építeni? 
 • mi az a csali és miért fontos?

2. hét:
 • hogyan válasszuk hírlevél szoftvert? Én melyiket és miért ajánlom! 
 • ha megvan a kiválasztott szoftver, milyen alap beállítások vannak?
 • hogyan készítsünk email sablont? 

3. hét: 
 • milyen hírleveleket küld? hányat, mikor, milyen gyakorisággal, kinek? hogyan írj jó hírlevelet?
 • milyen automatizációkat tudunk beállítani a hírlevél küldő szoftverben? hogyan használjuk ki ezeknek az erejét? hogyan könnyítik ezek a mindennapi életünket? 

4. hét: feladatok

Következő csatlakozás: MÁRC. 18. - MÁRC. 22.
Téma: EMAIL MARKETING KISVÁLLALKOZÓKNAK

Kívül Belül Boldogság

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ügyfélszolgálat: +36 70 394 3221
Bemutatóterem: 1068 Budapest Szófia u. 18.
(H és Cs, 10-18 ó)
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket facebookon

Kívül Belül Boldogság © 2021 | Minden jog fenntartva | NAIH-130710/2017. | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi tájékoztató
web: modernitymarketing.com

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz