Workshop terembérlés Budapesten

Workshop terembérlés.
hirdetés

Workshop terembérlés érdekel Budapesten? A 6. kerületben, a Kívül Belül Boldogság Bemutatóteremben és Rendezvénytérben megtarthatod kis csoportos foglalkozásaidat, oktatásaidat.

A webáruházhoz tartozó Bemutatóterem mögött két kisebb helyiség található: a 2-3 főnek kialakított kiadó coaching szoba és a bérelhető, nagyobb alapterületű workshop terem.

Az Oktogontól 3 perc sétára lévő, csendes workshop terem kisebb csoportos rendezvények, foglalkozások tökéletes helyszíne. Egyszeri és rendszeres események megtartásához is választhatod, hétköznapokon és hétvégéken egyaránt elérhető a terembérlés Budapesten, a 6. kerületben.

workshop terembérlés Budapesten

Ízléses, letisztult stílusú terem, amely hófehér falaival és türkiz székeivel harmonikus, karakteres keretet ad az általad tartott programnak. Tágas, világos helyiség, hideg és meleg fényekkel megvilágítva.

A workshop terem bérlése

20 négyzetméter alapterületű workshop teremről van szó. A program típusától függően 10-14 főnek ajánlom a terem bérlését, ennyien férnek el kényelmesen.

  • Székekkel: maximum 14 fő (oktatóval együtt)
  • Székekkel és asztalokkal: 10 fő (plusz oktató)

Használhatod tárgyalóként, workshop teremként, a tanácsadások, oktatások, tanfolyamok, kisebb rendezvények tökéletes, letisztult stílusú helyszíne.

4 nagyobb asztal és 14 szék rendezhető el szabadon, a berendezési igényeid szerint. Széksoros elrendezés esetén 12-14 fő kényelmesen leültethető, míg nagyobb helyigényű képzések, pl. sminkoktatások esetén jellemzően 8 fő fér el az asztaloknál.

Hétköznapokon és hétvégén is igénybe vehető a terem, reggel 8 és este 20 óra között. E-mailen keresztül tudsz foglalást leadni, amelyet 1 munkanapon belül visszaigazolunk – időpontok terén rugalmasan igazodunk az igényeidhez.

Terembérlés: rendezvenyter@kivulbelulboldogsag.hu

A minimum terembérlési idő 2 óra, a terembérlés díja 7 000 Ft/óra+ÁFA.
Egész napos bérlés: 40.000 ft / ÁFA (6 óra bérkésnél van a fordulópont). A workshop terembérlés díjáról a helyszínen kapod meg a kiállított számlát és a fizetést a helyszínen, készpénzzel/előre utalással intézheted.

A workshop terem felszereltsége

A terem technikai felszereltsége a TV-t, HDMI kábelt és Wi-Fi kapcsolatot takar, kezelésükhöz segítséget nyújtunk és használatuk benne van a terembérlési díjban.
A prezentációkhoz, oktatásokhoz elérhető flipchart tábla is, amelyhez lapot, filcet külön díj ellenében tudunk biztosítani.

Catering workshop terembérlés esetén

Minden résztvevő számára szűrt vizet, poharat, íróeszközt biztosítunk. Igény esetén széles teaválasztékot és Tchibo kávét, tejet és növényi tejet is kínálunk a résztvevőknek, a kapszulás kávéfőző segítségével gyors ütemben elkészítheted a italokat. A rendezvénytér nyitott konyhával rendelkezik, így bekészítheted a frissítőket, harapnivalókat a résztvevők számára.

Ha szeretnél valami ropogtatni valót, hozhatsz magaddal, tányért és tálkákat biztosítunk. A Hunyadi tér és környéke pedig számos éttermi lehetőséget kínál az ebédszüetre. Az a bevett szokás, hogy előre megrendelik a résztvevők egy adott étteremben a szünetre az ételt, és vagy elhozzák a workshopszobába, vagy pedig közösen átsétálnak, folytatva a beszélgetést.

A közelben van Penny, vagy pedig a Hunyadi téren van egy nagy vásárcsarnok, ha gyümölcsöt szeretnél venni a workshop előtt.

Workshop terembérlés Budapesten a 6. kerületben: a terem megközelíthetősége

A workshop terem címe: 1068 Budapest, Szófia utca 18.

Megközelítése tömegközlekedéssel:
M1, Vörösmarty utca
4-6-os villamos, Király utca (egy hajszálnyival rövidebb, mint az Oktogontól)
73, 76 trolibusz, Izabella utca/Király utca

Parkolás az utcán megoldható, ami 18:00-ig díjköteles. A Hunyadi téren, A Szófia utcában, vagy az Izabella utcában szinte mindig van parkolóhely.

Maradtak még kérdéseid? Írj bátran és tedd fel őket, igyekszem mihamarabb megválaszolni.

Egyedi igényeket is kiszolgálunk és mindent megteszünk, hogy a rendezvényed számára ideális helyszín legyen a Kívül Belül Boldogság workshop terme.

Terembérlés: szandra@kivulbelulboldogsag.hu

Szeretettel várlak:

Cserta Szandra

Kívül Belül Boldogság Webáruház

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz