Műanyag tárolódoboz – prémium kivitelben

Műanyag tárolódoboz prémium kivitelben

A legpraktikusabb otthoni tárolóink között biztos, hogy az elsők között van a műanyag tárolódoboz. Egyszerűen tisztán tartható, könnyen mozgatható, többféle stílusból is választhatunk – mi másra vágynánk?

Az ideális műanyag tárolódoboz nyomában

Mégis, amikor a Kívül Belül Boldogság elindult, hamar ráébredtem, hogy nehezen tudok az ügyfeleimnek jó minőségű, esztétikus, az egyedi igényeikhez illeszkedő tárolódobozt javasolni. Az már a ráadás lenne, ha a dobozok anyaga átlátszó műanyag lenne, hogy a benne tárolt használati tárgyak egy pillantással áttekinthetőek legyenek.

Ehhez képest a választék megrekedt a klasszikus felül záródó műanyag dobozoknál, kosaraknál és a rattan hatású tárolódobozoknál. Én viszont azt tapasztaltam, hogy lenne igény minőségi darabokra is.

Ezért aztán addig kutattam, amíg megtaláltam az amerikai InterDesignt, megszületett a webshop ötlete és leszerződtem velük. Ezáltal könnyedén megrendelhetővé váltak a mi országunkban is a forgatható, sminkeszközök tárolására kitalált műanyag tárolók, a víztisztaságú műanyagból készült hűtőrendszerezők és a rohamos ütemben fogyó, praktikus tárolást lehetővé tevő tepsi tároló is.

Ezek a termékek különböző méretekben, más és más textúrával elérhetőek. Egy a közös mindegyikben: a magas minőség. BPA mentes, törésálló műanyagból készültek mind! Egyrészt azért, mert hiszek abban, hogy jobban érezzük magunkat az otthonunkban, ha esztétikus, örömet okozó tárgyakkal vesszük körül magunkat. Másrészt pedig azért, mert nem vagyok a hirtelen fellángolásból megvásárolt, majd néhány hónap múlva a szemétben landoló tárgyak híve. Ezek a műanyagból készült dobozok ennél sokkal tovább fognak szolgálni!

Így született meg a Kívül Belül Webáruház a műanyag tárolókra specializálódva!

Számomra nagyon fontos volt a webáruház létrehozásakor, hogy Magyarországon is elérhetővé váljanak ezek a termékek, hiszen az világos volt, hogy van egy réteg, aki szeretne egyedi, igényes műanyag tárolódobozokat. Azzal is tisztában voltam, hogy nem lesz mindenkinek megfelelő, de szerencsére egyszerűbb tárolódobozokat nagyon sok nagyáruház és bolthálózat kínál már itthon.

A másik lényeges lépés volt a termékek forgalmazásának megkezdésével, hogy ezáltal az otthonszervezési tanácsadás részeként seperc alatt kiválaszthatják az ügyfeleim a lakásukhoz, házukhoz illő praktikus kiegészítőket. Így már a rendszerezéskor magammal tudom vinni a számukra szimpatikus műanyag tárolódobozokat.

Fiókrendszerező, tárolók, konyhai tárolódobozok, sminkeszközök számára kitalált fiókos tárolók, fürdőszobai tárolók és hűtőrendszerezők is kerültek a választékba. Szeretném részletesen megmutatni nektek, hogy most milyen dobozok elérhetőek, hogy könnyebben tájékozódhassatok a kategóriák közt – hiszen már majdnem 100 féle termék vár titeket!

A fiók legmélyén

A fiók kategóriában azokat a műanyag tárolókat, fiókelosztókat találjátok, amelyek a fiók belső terét segítenek sokkal hatékonyabban kihasználni. Erős, vastag, átlátszó műanyag az anyaguk, így mindenféle konyha- vagy irodabútorhoz tökéletesen illeszkednek és a fiókbelső színe is érvényesülhet. Vannak emeletes fiókrendszerező darabok is, amelyeknek a felső szintje eltolható – ez szuper megoldás lehet az írószerek rendszerezéséhez. Így függőlegesen is duplán kihasználhatod a teret, anélkül, hogy összekeverednének a dolgok a fiókban!

Kis konyha fiókrendszerezővel

Ezekkel az evőeszközök, tálalóeszközök is mindig gyorsan megtalálhatóak lesznek és a takarítást is jelentősen megkönnyítik a rendszerezők, hiszen egyszerűen elmoshatóak.

Konyhai műanyag tárolódoboz – prémium minőségben

Fűszertartó piramis a modern konyha kötelező eleme

A konyhai rendszerezők válogatásakor két szempontot tartottam szem előtt: biztosan elférjen a konyhaszekrényekben és olyan megoldásokat kínáljon, amik itthon nem elérhetőek. Olyan darabokat kerestem, amelyek elnyelik a konyhában folyton szaporodó kis fűszereszacskókat, porokat, üvegcséket – ezekkel a műanyag tárolódobozokkal egy mozdulattal előveheted mindet és pillanatok alatt átlátod a pudingporok számát!

A modern konyha tepsi tárolója

A fűszertartó piramis névre keresztelt fűszertároló a pár centis lépcsőkkel megspórolja a főzés közbeni válogatást is, mivel a teljes fűszerkészletedet azonnal átláthatod vele.

A tepsi tárolót már említettem fentebb: ez igazi aduász volt, amikor megláttam, tudtam, hogy kell! A segítségével függőlegesen, a helyet jól kihasználva, összeborulás nélkül tárolhatjuk a sütőformákat. Szóval ezzel végre elfelejthető, hogy ki kelljen venni az összes tepsit, aztán egyesével visszapakolni a szekrénybe mindent – csak kikapod azt a méretet, amiben épp sütnél.

Hűtőrendszerezés

Egy kis hűtőnél is jól jön néhány hasznos tipp, amivel jobban kihasználhatjuk a teret, de úgy tapasztaltam, hogy leginkább a nagy hűtőszekrények adják fel a leckét a háztartásokban. A hátsó falnál megbújó felvágottak, a hűtőajtóról leverhető tojások meg a karikákat hagyó lekvárosüvegek sok bosszúságot okoznak.

Ezért a webáruházban található, hűtőbe való műanyag tárolódobozok felül nyitottak és könnyen mozgathatóak. Nem kell az egész polcot lepakolni azért, mert egy szószos üveg foltot hagyott az üvegpolcon: elég kiemelni a tárolót és azt elmosni. A tojástároló garantálja, hogy nem nyomja össze semmi a tojásokat és az átlátszó műanyag tárolóban az is  egyszerűen látható, hogy hány darabot rejt még a hűtő.

A párás, nedves fürdőszoba…

A fürdőszobai tárolók kiválasztása mindig szívügyem. Egyik oldalról a fürdőszobában annyi apróság kevereg… Muszáj egy rendszerezőt bevetni, hogy átlássuk a sminkeszközöket, a hajformázókat, a házi drogériát, valamint a család összes tusfürdőjét és samponját. Másik oldalról viszont túl sok feltételnek kell, hogy megfeleljen az a szegény tároló. Bírja a vizet, a párát, lehetőleg könnyen lehessen takarítani és passzoljon színben a fürdőhöz, mert ki akarja a harsány neonkék dobozt bámulni? Ha mindez megvan, akkor már csak hab lenne a tortán, ha a szépen felrakott csempét nem kéne megfúrni hozzá…

Hajszárító ás hajvasaló tartóEzek teljesen tipikus elvárások és pontosan ezért csaptam le a Forgasd és Zárd sorozat elemeire. Mindegyik feltételt teljesítik és az egyszerű, vákuumos technikával felerősíthetőek a falra – ráadásul ott is maradnak!

A tusfürdő tartók és a fürdőszobai fogantyú segítségével felszabadíthatóak végre a vízszintes felületek. Ezáltal a polc, a kád széle sokkal rendezettebb lesz és egy mozdulattal letakaríthatóvá válik!

„Tudod, hogy hol van a lila rúzsod?” – avagy a sminktárolás eszközei

A gyerekszobában a játékok tárolására különösebb gondolkodás nélkül beszerezzük a megfelelő műanyag tárolódobozokat. De ha már a saját apróságainkról van szó, akkor nehezebben szánjuk rá magunkat.

Rain smink tároló fürdőszoba felszerelésA sminkeszközök lakhatnak egy forgatható, átlátszó tárolóban, amely apró fiókokra és rekeszekre van osztva. A hajszárító tartó egy esztétikus, vízcsepp-mintázatú, üveghatású felületével pedig abszolút beleillik a legtöbb fürdőszobába. Nem kell a falra csavarozni őket, falat vagy csempét fúrni hozzájuk. Az oszlopos tárolómegoldások pedig garantálják a jobb helykihasználást és átláthatóságot. Ezek nem kopnak el és ki sem nőjük őket, úgyhogy hosszú távon segíthetik a szépészeti eszközök tárolását. Korábban nem igazán találtam ilyet a magyar piacon, úgyhogy nagyon boldogan prezentáltam őket!

Műanyag tárolódoboz a takarításhoz?

Ez a hordozható tároló amilyen egyszerű, olyan praktikus. Beletehetőek a szükséges takarítószerek és tisztítóeszközök, aztán a fogantyúnál megragadva könnyen magunkkal vihetjük a házban bárhova, vagy ki a teraszra. Könnyen mozgatható, tisztán tartható és egy kilót sem nyom. Ráadásul arra is szuper, hogy a vegyszeres szekrény takarításakor egyszerre kiemelhető a szekrényből az összes flakon, rongy, nem kell őket egyesével pakolgatni.

Nagyon remélem, hogy ezek a magas minőségű, letisztult, strapabíró műanyag tárolódobozok nektek is annyi örömet okoznak majd, mint amennyi örömmel én készültem elő velük!

Neked melyik lenne tároló a kedvenced, melyik tűnik a legpraktikusabbnak a te lakásodhoz?

2018-06-18T16:19:43+00:000 hozzászólás

Hagyj üzenetet